Το GTA V είναι δωρεάν στο Epic Games Store

Μπορείτε να αποκτήσετε μέχρι τις 21 Μαΐου το Grand Theft Auto V δωρεάν από το Games Store. Επειδή προσφορά είναι διαθέσιμη μόνο για περιορισμένο χρονικό διάστημα, φροντίστε να πάρετε γρήγορα ένα αντίγραφο του παιχνιδιού. Ακόμα και μετά από επτά χρόνια μετά την κυκλοφορία του, αξίζει να παίξετε το GTA V.

Από την ημέρα που ξεκίνησε το Epic Games Store, το , έδωσε δωρεάν δεκάδες παιχνίδια. Ωστόσο, κανένα δεν είναι τόσο μεγάλο όσο το GTA V, το οποίο είναι για δωρεάν λήψη έως τις 21 Μαΐου 2020. Και είναι το Grand Theft Auto V: Premium Edition.

Για να αποκτήσετε ένα αντίγραφο του GTA V δωρεάν, το μόνο που χρειάζεστε είναι ένας ς στο Epic Games, ο οποίος είναι επίσης εντελώς δωρεάν. Μόλις το ρυθμίσετε, συνδεθείτε και κατευθυνθείτε στη σελίδα Grand Theft Auto: Premium Edition στο Epic Games Store, όπου θα πρέπει να αναφέρεται ως δωρεάν, αντί για 29,99 ευρώ που είναι η τιμή του.

Το Grand Theft Auto V: Premium Edition περιλαμβάνει τη λειτουργία Story, την πρόσβαση στο GTA Online και όλες τις υπάρχουσες αναβαθμίσεις και του παιχνιδιού, συμπεριλαμβανομένων των The Doomsday Heist, Gunrunning, Smuggler's Run, Bikers. Θα λάβετε επίσης το Criminal Starter Pack.

Το GTA V μπορεί να είναι επτά ετών (κυκλοφόρησε σε κονσόλες το 2013), αλλά εξακολουθεί να είναι ένα φανταστικό παιχνίδι. Η ιστορία θα σας πάρει ώρες για να την ολοκληρώσετε, ενώ το Grand Theft Auto Online προσθέτει ακόμη περισσότερους τρόπους για να κερδίσετε χρήματα, να ξοδέψετε χρήματα και γενικά να προκαλέσετε χάος.

Οι πιθανότητες είναι ότι οι περισσότεροι παίκτες έχουν ήδη παίξει το GTA V μέχρι τώρα. Ωστόσο, την Πέμπτη (14 Μαΐου) που ξεκίνησε ο δωρεάν προσφορά ήταν τόσες πολλές οι ζητήσεις για να πάρουν ένα δωρεάν αντίγραφο του παιχνιδιού, που το Epic Games Store υπέστη οκτώ ώρες διακοπής. Ευτυχώς, τώρα λειτουργεί και πάλι.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

2 Comments

Leave a Reply

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).