Κατεβάστε δωρεάν τις περιηγήσεις της Ubisoft για την αρχαία Ελλάδα και την Αίγυπτο

Τα παιχνίδια 's Creed Origins και Assassin's Creed Odyssey της Ubisoft διαθέτουν πολυσύνθετες περιηγήσεις της αρχαίας Ελλάδας και της Αιγύπτου. Προς μεγάλη ικανοποίηση πολλών εκπαιδευτικών, η Ubisoft κυκλοφόρησε αργότερα σκέτες τις εκπαιδευτικές εκδόσεις, χωρίς το παιχνίδι και χωρίς θανάτους, αίμα και χυμένα έντερα.

ubisoft

Τα Discovery Tour αυτών των παιχνιδιών των παιχνιδιών περιέχουν εικονικές περιηγήσεις σε μέρη ορόσημα στην αρχαία Ελλάδα και στην αρχαία Αίγυπτο. Η εταιρεία Ubisoft ανακοίνωσε ότι για περιορισμένο χρονικό διάστημα, μπορείτε να τα κατεβάσετε δωρεάν.

Οι εκδόσεις του Discovery Tour της Αρχαίας Ελλάδας και της Αιγύπτου είναι ιδανικές για εκπαίδευση. Αν και δεν είναι ένα πιστό αντίγραφο του κόσμου τότε, πλησιάζουν αρκετά σε σημαντικά ιστορικά γεγονότα, φιγούρες και .

Στο Discovery Tour: Ancient Greece , μπορείτε να «γνωρίσετε τον κόσμο της Κλασικής Ελλάδας ως ζωντανό , να ταξιδέψετε σε 29 περιοχές και να εξερευνήσετε μια ποικιλία θεμάτων, από τη φιλοσοφία έως τους αρχαίους μύθους και τους διάσημους πολέμους. Ξεκινήστε ξεναγήσεις με χαρισματικούς ιστορικούς ή φανταστικούς χαρακτήρες από το Assassin's Creed Odyssey, συμπεριλαμβανομένων των Λεωνίδα, Ηρόδοτου, Μάρκου και άλλων”. Εδώ βέβαια υπάρχει κάποια ιστορική παραφωνία καθώς το όνομα Μάρκος είναι Ρωμαϊκό και προέρχεται από τον θεό Mars (Άρης).

Στο Discovery Tour: Ancient Egypt , θα μπορείτε να «περιπλανηθείτε ελεύθερα στον ανοιχτό κόσμο της Πτολεμαϊκής Αιγύπτου. Μάθετε περισσότερα για τις ζωές, τις συνήθειες και τα έθιμα των ανθρώπων του με τον δικό σας ρυθμό ή ζήστε μία από τις 75 διαθέσιμες περιηγήσεις με εκθέματα επιμελημένων ιστορικών της Αιγύπτου”.

Κανονικά για να αποκτήσετε πρόσβαση στα εκπαιδευτικά tours, θα πρέπει είτε να πληρώσετε για την πλήρη έκδοση των σχετικών παιχνιδιών Assassin's Creed, είτε να αγοράσετε τις μονάδες Discovery για $ 20 έκαστη. Αλλά η Ubisoft προσφέρει και τα δύο Tours, μαζί με το Rabbids Coding και το Might και το Magic Chess Royale , δωρεάν στον ιστότοπο της εταιρείας μέχρι τις 21 Μαΐου.

Αν λοιπόν αναζητάτε έναν διασκεδαστικό τρόπο για να εξερευνήσετε την αρχαία ιστορία, μεταβείτε σε αυτό μέχρι τις 21 Μαΐου. Η περιήγηση στην αρχαία Ελλάδα είναι 50,22 GB και η είναι η Αγγλική.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.082 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).