ChrisPC DNS Switch αλλάξτε DNS με ένα click

ChrisPC DNS Switch: Αναρωτηθήκατε ποτέ πώς συνδέεται ο υπολογιστής και το πρόγραμμα περιήγησής σας σε ένα συγκεκριμένο διακομιστή στο Διαδίκτυο, δίνοντάς του μια ευανάγνωστη διεύθυνση, όπως το www.google.com;

Υπάρχει ένας σημαντικός σύνδεσμος στην αλυσίδα συνδεσιμότητας μεταξύ του υπολογιστή/του tablet /του φορητού υπολογιστή/ του smartphone και των διακομιστών στο που ονομάζεται DNS: Domain Name System.

ChrisPC DNS Switch αλλάξτε DNS με ένα click

Από προεπιλογή, η διεύθυνση IP του διακομιστή DNS που χρησιμοποιείται από τη σύνδεσή σας ορίζεται τις περισσότερες φορές αυτόματα από τον υπολογιστή σας, ο οποίος ζητά αυτά τα δεδομένα απευθείας από τον πάροχό σας στο Διαδίκτυο.

Το ChrisPC DNS Switch καθιστά πολύ εύκολη την αλλαγή DNS αλλά και πολύ γρηγορότερη, δίνοντάς σας μια σειρά επιλογών, όπως η επιλογή DNS από προκαθορισμένες ομάδες διακομιστών που ταιριάζει στις συνήθειες περιήγησής σας.

Η νέα έκδοση 4.00 φέρνει ένα νέο που ονομάζεται DNS Benchmark, που θα σας επιτρέψει να βρείτε εύκολα το γρηγορότερο DNS.

Το ChrisPC DNS Switch σάς διαθέτει ένα απλό αλλά αποτελεσματικό γραφικό περιβάλλον για να επιλέξετε τον προσαρμογέα δικτύου/κάρτας και να αλλάξετε το αντίστοιχο DNS του με το επιλεγμένο DNS από τις προκαθορισμένες λίστες ή με ένα προσαρμοσμένο DNS.

Μπορεί να θέλετε να προστατεύσετε την ανωνυμία σας, οπότε μπορείτε να επιλέξετε ένα διακομιστή από τη λίστα προκαθορισμένων ομάδων Anonymous DNS. Ή μπορείτε να θέλετε να χρησιμοποιήσετε διακομιστές DNS που φιλτράρουν ιστότοπους που ίσως είναι πιθανές απειλές για τον υπολογιστή σας (αποφυγή ιών, κακόβουλου λογισμικού, trojan κ.λπ.).

Αν τα παιδιά σας περιηγούνται στο Διαδίκτυο, μπορείτε να επιλέξετε ένα διακομιστή DNS για ανηλίκους για να αποφύγετε τους επιβλαβείς ιστότοπους (sex, βία, ναρκωτικά ή και άσεμνες συμπεριφορές).

Η εραρμογή διατίθεται σε δύο εκδόσεις, και η μία είναι εντελώς δωρεάν για μη εμπορική χρήση (προσωπική χρήση)

Κατεβάστε την εφαρμογή από την επίσημη σελίδα

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.082 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).