Google Assistant σε ψυγεία και air coolers

Η Google συνεχίζει να επεκτείνεται στον κόσμο του IoT και ένας εύκολος τρόπος για να γίνει αυτό είναι η χρήση του Google Assistant σε περισσότερες συσκευές, παρέχοντας ουσιαστικά στους τη δυνατότητα να ελέγχουν τα πάντα χωρίς χέρια.

Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι το Google Assistant θα λειτουργεί με ψυγεία και air coolers εφόσον φυσικά οι προγραμματιστές προσθέσουν τέτοιες δυνατότητες στις συσκευές τους.

Google Assistant σε ψυγεία και air coolers

Αν για πάρα πολλούς ακούγεται πολύ ωραίο να ελέγχουν τις έξυπνες συσκευές τους με τη φωνή, δεν είναι κάτι που μπορεί να γίνει άμεσα, καθώς η Google προσπαθεί να επεκταθεί σε αυτό τον τομέα εδώ και αρκετό καιρό. Όπως αναφέρει το 9to5Google, η εταιρεία διαθέτει ήδη το Google Assistant σε ορισμένα έξυπνα ψυγεία, οπότε η σημερινή ανακοίνωση δεν αποτελεί έκπληξη.

Η Google αναφέρει ότι το Google Assistant θα μπορεί να ελέγχει όλα τα είδη των που παρέχονται από τα ψυγεία, όπως την ή την απενεργοποίησή τους, την ενεργοποίηση μιας συγκεκριμένης λειτουργίας και προσαρμογή της θερμοκρασίας.

Όσο αφορά τα air coolers, ο βοηθός της Google θα μπορεί να ελέγχει την ταχύτητα του ανεμιστήρα, τις ρυθμίσεις για την υγρασία και την θερμοκρασία, αλλά και να ενεργοποιεί ή να απενεργοποιεί τη συσκευή.

Η σημερινή ανακοίνωση δείχνει ότι ο κόσμος του IoT εξελίσσεται με πολύ γρήγορο ρυθμό και ότι οι τεχνολογίες όπως οι ψηφιακοί βοηθοί ενισχύουν περαιτέρω την εμπειρία σε συσκευές που μπαίνουν στα α μας. Σίγουρα, υπάρχουν ακόμη πολλά που μπορούν να γίνουν πάνω σε αυτό το θέμα, ειδικά από την Google, η οποία προσπαθεί να κάνει το Google Assistant μια από τις κορυφαίες επιλογές για όσους κατασκευάζουν έξυπνες συσκευές.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.082 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).