Retroshare δωρεάν, open-source κρυπτογραφημένο διαδίκτυο

Το Retroshare δημιουργεί κρυπτογραφημένες συνδέσεις μεταξύ εσάς και των φίλων σας για να δημιουργήσετε ένα δίκτυο . Έτσι παρέχει διάφορες κατανεμημένες : forum, κανάλια, συνομιλίες, αλληλογραφία κ.ά.

Το Retroshare είναι πλήρως αποκεντρωμένο και έχει σχεδιαστεί για να παρέχει μέγιστη ασφάλεια και ανωνυμία σε όλους τους χρήστες του πέρα από τους άμεσους φίλους.

Το Retroshare είναι εντελώς δωρεάν και λογισμικό ανοιχτού κώδικα. Είναι διαθέσιμο για συσκευές Android, Linux, MacOS και Windows. Δεν υπάρχουν κρυφά κόστη, και όροι υπηρεσίας.

Ας δούμε αναλυτικά τι προσφέρει η υπηρεσία:

Retroshare δωρεάν, open-source κρυπτογραφημένο διαδίκτυο

Chat

Στείλτε κείμενο και εικόνες. Συζητήστε με διάφορα άλλα άτομα σε αποκεντρωμένες αίθουσες συνομιλίας (όπως το IRC). Χρησιμοποιήστε απομακρυσμένη συνομιλία για ασφαλή συνομιλία με φίλους σας και μη.

Mail

Αποστολή κρυπτογραφημένων μηνυμάτων σε άλλα μέλη του δικτύου. Το Retroshare αποθηκεύει με ασφάλεια μηνύματα στους κόμβους των φίλων σας για να τα παραδώσει ακόμα κι αν είναι εκτός σύνδεσης.

File sharing

Μοιραστείτε με τους φίλους σας ή με ολόκληρο το . Χρησιμοποιήστε την αναζήτηση για να βρείτε αρχεία που σας ενδιαφέρουν. Το Retroshare χρησιμοποιεί swarming όπως και το BitTorrent, για να επιταχύνει τις μεταφορές. Αυτό καθιστά δυνατή την κοινή χρήση μεγάλων αρχείων. Το απόρρητο και η ανωνυμία σας είναι εγγυημένα πέρα ​​από τους άμεσους φίλους μέσω ανώνυμων tunnels.

Forums

Μπορείτε να διαβάσετε και να γράψετε δημοσιεύσεις σε Forums ακόμα και εκτός σύνδεσης. Αυτό είναι τέλειο αν βρίσκεστε εν κινήσει. Όταν κάποια στιγμή αποκτήσετε σύνδεση στο Διαδίκτυο, το Retroshare θα συγχρονίζει αυτόματα το Forum με τους φίλους σας. Τα αποκεντρωμένα Forum είναι σχεδιασμένα να είναι ανθεκτικά στη κάθε λογοκρισία.

Links

Μοιραστείτε τους αγαπημένους σας Links. Δείτε ποιοι σύνδεσμοι αρέσουν σε άλλους. Ψηφίστε και συζητήστε για ότι στέλνετε χρησιμοποιώντας το ενσωματωμένο σύστημα σχολίων.

Channels

Τα κανάλια σάς επιτρέπουν να δημοσιεύετε τα αρχεία σας. Μπορείτε να εγγραφείτε σε κανάλια και να κατεβάσετε αυτόματα τα πιο πρόσφατα αρχεία, να σχολιάστε αρχεία και τα μοιραστείτε στους φίλους σας.

Προστασία της IP σας με Tor/I2P

Το Retroshare μπορεί προαιρετικά να χρησιμοποιηθεί και μέσω των δικτύων Tor και I2P . Με αυτόν τον τρόπο, ακόμη και τα nodes των φίλων σας δεν μπορούν να δουν την IP σας, κάτι το οποίο σας επιτρέπει ασφαλή και ανώνυμη σύνδεση με γνωστά και άγνωστα άτομα.

Φωνή και βίντεο (Πειραματικό στάδιο)

Πραγματοποιήστε δωρεάν και ασφαλείς κλήσεις μέσω VoIP.

Κατεβάστε την εφαρμογή στην πλατφόρμα που σας ενδιαφέρει

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).