Faraday Penetration Testing πλατφόρμα

Το Faraday εισάγει μια νέα ιδέα,το IPE (Integrated -Test Environment). Ένα πολλαπλών δοκιμών IDE Penetration testing (δοκιμών), σχεδιασμένο για διανομή, ευρετηρίαση και ανάλυση των που δημιουργούνται κατά τη διάρκεια ενός ασφαλείας.

Ο κύριος σκοπός του Faraday είναι να επαναχρησιμοποιήσει τα διαθέσιμα εργαλεία της κοινότητάς του και να τα εκμεταλλευτεί με πολυσύνθετο τρόπο.

Σχεδιασμένο με απλότητα, οι χρήστες δεν παρατηρούν καμία διαφορά μεταξύ της δικής τους εφαρμογής τερματικού και αυτής που περιλαμβάνεται στο Faraday.

Αναπτύχθηκε με ένα εξειδικευμένο σύνολο λειτουργιών που βοηθούν τους χρήστες να βελτιώσουν τη δική τους εργασία. Το Faraday κάνει το ίδιο με το IDE για εσάς κατά τον προγραμματισμό, αλλά από την προ ενός Penetration testing.

Plugins

Το Faraday λειτουργεί με άψογο τρόπο δίχως προβλήματα, αυτή τη στιγμή διαθέτει περισσότερα από 50 εργαλεία, μεταξύ των οποίων θα βρείτε στις δημοφιλέστερες Penetration testing :

Υπάρχουν 3 είδη από plugin:

  • Plugin που παρακολουθούν , δίνοντας απευθείας εντολή όταν εντοπίζεται μια ευπάθεια στην . Γίνετε όλη η διαδικασία αυτόματα και δεν χρειάζεται καμία ενέργεια από σας.
  • Plugin που εισάγουν αναφορές αρχείων. Πρέπει να αντιγράψετε την αναφορά στο $ HOME / .faraday / report / [workspacename] (αντικαθιστώντας το [workspacename] με το πραγματικό όνομα του χώρου εργασίας σας) και το Faraday θα εντοπίσει αυτόματα, θα επεξεργαστεί και θα το προσθέσει στο HostTree.
  • Plugin για τοπικές ή διαδικτυακές συνδέσεις (BeEF, Metasploit, Burp), που συνδέονται με εξωτερικά API ή βάσεις δεδομένων ή συνδέονται απευθείας στο RPC API της Faraday.

Στιγμιότυπα εφαρμογής

Το πρόγραμμα έρχεται προεγκατεστημένο σε penetration testing διανομές όπως είναι το Kali ή μπορείτε εναλλακτικά να το κατεβάσετε από εδώ

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by Anastasis Vasileiadis

Οι μεταφράσεις είναι σαν τις γυναίκες. Όταν είναι ωραίες δεν είναι πιστές και όταν είναι πιστές δεν είναι ωραίες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).