Η σελίδα υποστήριξης των Windows 10, έκδοση Μαΐου 2020 είναι online πριν το update


Η ενημέρωση δυνατοτήτων των Windows 10 Μαΐου 2020 ή διαφορετικά έκδοση 2004 αναμένεται θα έρθει σήμερα ή αύριο στους υπολογιστές μας. Όμως η σελίδα υποστήριξης της Microsoft, για την συγκεκριμένη έκδοση είναι ήδη online με ειδική θέση για τα Known issues. Σαν να λέμε, ανοίξαμε και σας περιμένουμε.

win 2004 - Η σελίδα υποστήριξης των Windows 10, έκδοση Μαΐου 2020 είναι online πριν το update

Η Microsoft προετοιμάζεται σταδιακά για την έναρξη της ενημέρωσης του Μαΐου 2020. Τον Απρίλιο, η Microsoft μετέφερε την ενημέρωση του Μαΐου 2020 στο Ring Preview. Οι μέχρι τώρα ανακοινώσεις της Microsoft αναφέρουν ότι η έκδοση 2004 των Windows 10 θα κυκλοφορήσει στις 27 Μαΐου ή 28 Μαΐου.

Βρισκόμαστε πλέον ώρες μακριά από τη δημόσια κυκλοφορία της ενημέρωσης αυτής και η Microsoft έχει πλέον δημοσιεύσει την σελίδα υποστήριξης στον ιστότοπο της εταιρείας.

Η σελίδα με τίτλο “Windows 10, version 2004 and Windows Server, version 2004” είναι προς το παρόν κενή από παρατηρήσεις, καθώς η Microsoft αναφέρει ότι από τις δοκιμές του Ring δεν υπάρχουν ενεργά γνωστά ζητήματα με την 2004.

Τα άλλα έγγραφα υποστήριξης για την ενημέρωση του Μαΐου 2020 είναι επίσης κενά και δεν υπάρχουν πραγματικές διαθέσιμες πληροφορίες αυτήν τη στιγμή.

Είναι πολύ πιθανό ότι η Micorosft θα ενημερώσει την σελίδα της με πραγματικές πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένων γνωστών ζητημάτων, αν και σε μια ανάρτηση ιστολογίου, η Microsoft δήλωσε παλαιότερα ότι η εταιρεία γνωρίζει τουλάχιστον ένα ζήτημα στα Windows 10 έκδοση 2004, όπου το εργαλείο DISM αναφέρει εσφαλμένα μία κατάσταση.

Μετά την καταστροφική κυκλοφορία του Update του Οκτωβρίου 2018, η οποία προκάλεσε πολλά άτομα να χάσουν τα δεδομένα τους, η Microsoft θα είναι εξαιρετικά προσεκτική με την ενημέρωση των δυνατοτήτων.

Μόλις θα είναι διαθέσιμη θα μπορείτε να εγκαταστήσετε με μη αυτόματο τρόπο από τις Ρυθμίσεις > Ενημέρωση και ασφάλεια > Windows Update. Στη σελίδα Windows Update, πρέπει να κάνετε κλικ στο «Έλεγχος για ενημερώσεις» και να πατήσετε «Λήψη και εγκατάσταση τώρα». Αν δεν θέλετε να είστε από τους πρώτους, δείτε αυτό το άρθρο μας για το πως θα την αποφύγετε, προς το παρόν.


Λήψη νέων αναρτήσεων μέσω email:

Διαβάστε τις Τεχνολογικές Ειδήσεις από όλο τον κόσμο, με την εγκυρότητα του iGuRu.gr

Ακολουθήσετε μας στο Google News

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.