Speed Test από την Cloudflare για όλους

Η Cloudflare διέθεσε μια νέα υπηρεσία Speed ​​Test για όλους. Είναι μια διαδικτυακή που ελέγχει τις διάφορες παραμέτρους που σχετίζονται με το δίκτυο που χρησιμοποιείτε, όπως την ταχύτητα λήψης, ο λανθάνων χρόνος (latency) ή το jitter.

Speed Tests υπάρχουν δεκάδες στο Διαδίκτυο, και έτσι θα πρέπει να καταλάβουμε γιατί η Cloudflare ξεκίνησε τη δική της υπηρεσία δοκιμών ταχύτητας.

Σύμφωνα με την εταιρεία:

Παρόλο που υπάρχουν πολλά εργαλεία δοκιμών ταχύτητας εκεί έξω, κανένα από αυτά δεν σας παρέχει ακριβείς πληροφορίες για το πώς φτάνουν σε αυτές τις μετρήσεις και πώς αντιστοιχούν στις πραγματικές επιδόσεις. Με το speed.cloudflare.com, σας δίνουμε όλες τις πληροφορίες σχετικά με το τι μετράμε και πώς ακριβώς υπολογίζουμε τις scores για τη σύνδεσή σας στο δίκτυο. Το καλύτερο από όλα είναι ότι μπορείτε να κατεβάσετε εύκολα τις μετρήσεις αν θέλετε να πραγματοποιήσετε τη δική σας ανάλυση.

Σημείωση: Τα δεδομένα απόδοσης της σύνδεσής σας συλλέγονται ανώνυμα σύμφωνα με την Cloudflare, και δεν πωλούνται. Η εταιρεία χρησιμοποιεί τα δεδομένα για τη βελτίωση του δικτύου της. Ο κώδικας που χρησιμοποιεί η Cloudflare για τη νέα υπηρεσία είναι διαθέσιμος στο GitHub.

Το λειτουργεί παρόμοια με όλες οι άλλες δοκιμές ταχύτητας, (πχ το Netflix Fast), καθώς εμφανίζει τις μετρήσεις αυτόματα όταν επισκεφτείτε στον ιστότοπο. Η δοκιμή διαρκεί πολύ λίγο, και θα εκτελέσει έναν αριθμό λειτουργιών, όπως πολλαπλές λήψεις αρχείων.

Η ανακοίνωση της Cloudflare αναφέρει ότι το Speed ​​Test μετρά επίσης και την ταχύτητα για το , αλλά το απενεργοποίησε επειδή έλαβε αναφορές λανθασμένων μετρήσεων.

Το Speed ​​Test εμφανίζει τη μέση ταχύτητα λήψης, τη μέση καθυστέρηση και το jitter στην κορυφή. Υπάρχει επίσης ένα γράφημα που παρουσιάζει την απόδοση με την πάροδο του χρόνου.

Παρακάτω φαίνεται η IP της συσκευής σας και ένας χάρτης που εμφανίζει την τοποθεσία του διακομιστή. Οι latency μετρήσεις και οι μετρήσεις λήψης παρέχονται ως ραβδόγραμμα σε ένα πίνακα.

Περισσότερες πληροφορίες στο about της νέας υπηρεσίας

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.081 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

2 Comments

Leave a Reply
  1. Καλή εναλλακτική του speedtest.net αλλά δεν κάνει μέτρηση του upload
    που στην εποχή των τηλεδιασκέψεων, τηλεργασίας, τηλεμεταφοράς ;-)
    είναι αρκετά σημαντικό

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).