Dell και Lenovo δημοσιεύουν λίστα συμβατών υπολογιστών με την έκδοση 2004 των Windows 10

Οι εταιρείες Dell και η Lenovo δημοσιεύουν λίστα με δοκιμασμένες συσκευές που είναι συμβατές με την τελευταία έκδοση των , την 2004.

Και ενώ η νέα έκδοση των 10, η 2004 δημιουργεί προβλήματα σε ορισμένες συσκευές, δύο μεγάλες εταιρείες σε επώνυμους υπολογιστές δοκίμασαν το νέο update Μαΐου 2020 και διαπίστωσαν πως συμπεριφέρονται οι συσκευές τους. Και για να ξέρετε τι πρόκειται να συμβεί οι δύο εταιρείες δημοσιοποίησαν από μία λίστα με τις πλήρως συμβατές συσκευές.

Τα Windows ενδέχεται να αποκλείσουν το μηχάνημά σας μέχρι να λυθούν γνωστά λάθη, καθώς η Microsoft μόλις διαπιστώσει μία δυσλειτουργία υπό συνθήκες, αποκλείει τη λήψη της ενημέρωσης από τις συσκευές που έχουν αυτές τις συνθήκες. Οι κατασκευαστές υπολογιστών Dell και Lenovo όμως δεν περιμένουν την Microsoft να αποφανθεί για τα μηχανήματά τους. Έχουν δημοσιεύσει λίστες συμβατότητας. Αυτές καλύπτουν συσκευές που έχουν δοκιμάσει οι εταιρείες για να μάθουν αν είναι συμβατές με τη νέα έκδοση των Windows.

Είναι καλή ιδέα λοιπόν, για τους κατόχους υπολογιστών Dell και Lenovo, είτε πρόκειται για desktop είτε για laptop, να ελέγξουν πρώτα τη λίστα συμβατότητας πριν από την εγκατάσταση της ενημέρωσης.

Οι πελάτες της Lenovo μπορούν να πάνε σε αυτήν τη σελίδα υποστήριξης στον ιστότοπο της Lenovo. Από εκεί είτε μπορούν να εισαγάγουν έναν σειριακό αριθμό στην κορυφή, είτε να χρησιμοποιήσουν την επιλογή “επιλέξτε το προϊόν σας”, είτε απλά να ψάξουν στην λίστα για το δικό τους μοντέλο.

Η σελίδα υποστήριξης της Dell παραθέτει επίσης ομάδες προϊόντων και συσκευές. Η εταιρεία παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον προσδιορισμό του μοντέλου του υπολογιστή σας. Αρκετά χρήσιμο για πελάτες που δεν γνωρίζουν την ακριβή μάρκα και το μοντέλο της συσκευής τους. Όλες οι συσκευές που αναφέρονται από την Dell έχουν δοκιμαστεί για συμβατότητα και πρέπει να λειτουργούν με το λειτουργικό σύστημα Windows 10 έκδοση 2004.

Η Dell σημειώνει ότι δεν έχει δοκιμάσει όλα τα μοντέλα και ότι δεν θα παρέχει προγραμμάτων οδήγησης για μη δοκιμασμένες συσκευές.

Πάντως, δε μπορούμε να πούμε τίποτα. Κάθε ενημέρωση της Micorosft είναι μία μικρή περιπέτεια. Έτσι , για να μην βαριόμαστε.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).