Pidgin συνομιλίες με όλα τα δίκτυα από μια εφαρμογή

Το Pidgin είναι ένα πρόγραμμα ς που σας επιτρέπει να συνδεθείτε με τους λογαριασμούς σας σε πολλά δίκτυα συνομιλίας ταυτόχρονα. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να συνομιλείτε με φίλους στο XMPP και να παρακολουθείτε ταυτόχρονα ένα κανάλι στο IRC, ή συνομιλίες στο Facebook Messanger.

Το Pidgin τρέχει σε Windows, Linux και άλλα λειτουργικά συστήματα τύπου UNIX. Αν ψάχνετε το Pidgin για OS X; Δοκιμάστε το Adium!

Το Pidgin είναι συμβατό με τα ακόλουθα δίκτυα συνομιλίας: Jabber/XMPP, Bonjour, Gadu-Gadu, IRC, Novell GroupWise Messenger, Lotus Sametime, SILC, SIMPLE και Zephyr. Μπορεί να υποστηρίξει πολλά περισσότερα δίκτυα με addons.
Ουσιαστικά η εφαρμογή μπορεί σας συνδέσει με κάθε δίκτυο συνομιλιών που υπάρχει αρκεί να προσθέσετε το κατάλληλο addon (plugin).

Η εφαρμογή Pidgin βρίσκεται σε συνεχή ανάπτυξη. Οι κυκλοφορίες συνήθως είναι συχνές και προέρχονται από συνεισφορές χρηστών, όπως αναφορές σφαλμάτων και ενημερώσεις στον .

Το Pidgin είναι και δεν περιέχει . Όλος ο κώδικας μας είναι ανοιχτός και διατίθεται με GNU General Public . Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να κατεβάσετε τον κώδικα της εφαρμογής Pidgin και να τον τροποποιήσετε ανάλογα με τις ανάγκες σας, αρκεί να δημοσιεύσετε τις αλλαγές που κάνατε για να επωφεληθούν όλοι.

Κατεβάστε την εφαρμογή (έκδοση 2.14.0)

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).