Photoshop Camera : Δωρεάν από την Adobe

Η Adobe εγκαινιάζει την Photoshop , μία εφαρμογή για τηλέφωνα, που μπορεί να τροποποιήσει τις φωτογραφίες σας με μία σειρά από περίτεχνα προσώπου

Η Adobe κυκλοφόρησε σήμερα μια νέα εφαρμογή που ονομάζεται Photoshop Camera, η οποία είναι γεμάτη με μια σειρά από πολύπλοκα φίλτρα που μπορούν να αλλάξουν το πρόσωπό σας και τον κόσμο γύρω σας. Μερικά από τα φίλτρα είναι πραγματικά εντυπωσιακά: πολλά αναγνωρίζουν τον ουρανό πίσω σας και τον αντικαθιστούν με τέλεια σύννεφα ή με ένα μαγικό φεγγάρι. Ένα άλλο σας βάζει μέσα σε έναν κόσμο με μαύρους καθρέφτες και ένα τρίτο σας κάνει να μοιάζετε με .

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη δωρεάν και λειτουργεί τόσο σε iOS όσο και σε Android. Το Photoshop Camera δεν έχει καμία σχέση με το Photoshop πέρα ​​από το γεγονός ότι και τα δύο έχουν να κάνουν με τις φωτογραφίες και ότι και τα δύο είναι .

Μπορείτε να κάνετε κάποια βασική φωτογραφιών, να ρυθμίσετε την αντίθεση, την έκθεση, τον κορεσμό και ούτω καθεξής, αλλά συνήθως προορίζετε στο να τραβήξετε μια φωτογραφία και μετά να τη φιλτράρετε. Εάν θέλετε να κάνετε προσαρμογές, υπάρχει ένα κουμπί μαγικού ραβδιού που καλεί αυτόματα τις αλλαγές για εσάς, ώστε να μην χρειάζεται να ανησυχείτε για τις πραγματικές ρυθμίσεις. Η εφαρμογή δεν μπορεί να εγγράψει , το οποίο είναι πολύ κακό γιατί τα εφέ θα ήταν πολύ πιο διασκεδαστικά.

Το δύσκολο έργο για την Adobe είναι να κάνει τους χρήστες να χρησιμοποιούν την εφαρμογή τους αντί των πολυάριθμων φίλτρων που είναι διαθέσιμα μέσα στις κοινωνικές εφαρμογές που οι άνθρωποι ανοίγουν ήδη, κάθε μέρα. Το Photoshop Camera έχει ωραία , αλλά η Adobe ανταγωνίζεται βασικά κάθε εφαρμογή κοινωνικών μέσων καθώς υπάρχουν πολλά υπέροχα φίλτρα μέσα στο Instagram και το .

Το Photoshop Camera όμως είναι πραγματικά μια διασκεδαστική εφαρμογή για να παίξετε. Όταν το ανοίξετε, θα βρείτε μισή ντουζίνα περίπου επιλογές φίλτρου, οι περισσότερες από τις οποίες έχουν πολλές παραλλαγές. Για παράδειγμα το φίλτρο Spectrum, που έχει διαφορετικές εκδόσεις, οι οποίες μπορούν να χωρίσουν την εικόνα σας σε πολλά χρωματικά φάσματα, να σας τοποθετήσουν κάποιο γεωμετρικό κενό ή να σας καλύψουν με ρίγες. Αλλά τα φίλτρα προσώπου τείνουν να είναι αρκετά περίπλοκα.

Η Adobe σκοπεύει να προσθέσει περισσότερα φίλτρα με την πάροδο του χρόνου, μερικά από τα οποία θα συνεργαστούν με συγκεκριμένους καλλιτέχνες και δημιουργούς.

Για την Adobe, ο στόχος είναι επίσης να εισαγάγει τους χρήστες στις μεγάλες εφαρμογές της μέσω μικρότερων και λιγότερο πολύπλοκων εφαρμογών, με την ελπίδα ότι τελικά θα μετατρέψουν ορισμένες από αυτές, σε επαγγελματικά εργαλεία επί πληρωμή.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).