Windows 10: τι είναι το Windows Feature Experience Pack

Καθώς η Microsoft συνεχίζει να διαθέτει αργά αλλά σταθερά το Windows 10 . Η νέα συμπεριλαμβάνει και κάτι που ονομάζεται “Windows Feature Experience Pack”.

Το πακέτο νέων δυνατοτήτων, αναπτύσσεται τουλάχιστον από τον Δεκέμβριο του 2019, και λογικά θα έπρεπε να γνωρίζουμε όλοι τι περιέχει. Και όμως…. Κανείς δεν γνώριζε (μέχρι σήμερα) τι είναι το Windows Feature Experience Pack και γιατί υπάρχει στο νέο αναβαθμισμένο λειτουργικό.

Η Mary Jo Foley ρώτησε την εταιρεία για το Feature Experience Pack, και ένας εκπρόσωπος έδωσε την επίσημη απάντηση: “Η Microsoft δεν έχει τίποτα να μοιραστεί.”

Υπάρχει κάποια ανεπίσημη απάντηση για το Windows Feature Experience Pack. Η Foley του ZDNet αναφέρει:

“Το Windows Feature Experience Pack αναφέρεται σαν μία από τις δυνατότητες για τα Windows 10 και τον Windows Server. Αυτό το πακέτο συμπεριλαμβάνει τον Internet Explorer, Notepad, το DirectX Configuration Database, Paint, PowerShell ISe, Quick Assist, το Print Management Console και άλλα. Το Windows Feature Experience Pack, που είναι διαθέσιμο στα Windows 10 της ς 2004 και θα είναι σε κάθε μεταγενέστερη έκδοση, “περιλαμβάνει λειτουργίες που είναι κρίσιμες για τη λειτουργικότητα των Windows.”

Η Microsoft συμβουλεύει τους χρήστες να μην διαγράψουν αυτή τη συλλογή των Windows client shell components, η οποία έχει μέγεθος 44,15 MB.

Αυτό το πακέτο (Feature Experience Pack) το οποίο δεν θα πρέπει να συγχέεται με το Windows Experience Pack που κυκλοφορούσε για τα Windows XP, Vista και 7 φαίνεται να είναι ένας τρόπος για τη Microsoft να συνδυάζει λειτουργίες που θα ενημερώνονται ταχύτερα από το ίδιο το λειτουργικό σύστημα των Windows 10. Θα επιτρέψει την ενημέρωση ενός συνόλου λειτουργιών των Windows (και όχι μόνο των αλλαγών στο UI/UX) μέσω του . Αυτό σημαίνει ότι αυτή η συλλογή εφαρμογών θα μπορεί να λειτουργεί σαν πακέτο, και όχι μεμονωμένα.

Αυτή τη στιγμή, υπάρχουν μερικά ορισμένες εφαρμογές στο Windows Experience Feature Pack: ένα ενημερωμένο Snipping tool, ένα ενημερωμένο text input panel, και μια ενημερωμένη διεπαφή χρήστη για το shell. Με την πάροδο του χρόνου, μάλλον θα δούμε περισσότερα shell-suggestion user interface των Windows 10 στο Experience Pack.

Υπήρξαν εικασίες ότι το Windows 10 Feature Experience Pack των Windows 10 υπάρχει για να εξυπηρετήσει τον μακροπρόθεσμο στόχο της Microsoft να διαχωρίσει το UI/UX των Windows 10 από το υποκείμενο λειτουργικό σύστημα Windows Core. Η Microsoft θα μπορούσε να αλλάζει shells στο Core OS, ανάλογα με τον τύπο της συσκευής των Windows 10 στην οποία βρίσκεστε. Ενδεχομένως το Feature Experience Pack φαίνεται να συνδέεται με το συγκεκριμένο σχέδιο της εταιρείας.

Γιατί η Microsoft δεν θέλει να συζητήσει για το νέο πακέτο; Κανείς δεν γνωρίζει, αλλά θα το δείτε στη συσκευή σας όταν εγκαταστήσετε τα Windows 10 της έκδοσης 2004.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.087 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).