Windows 10 τι θα δούμε μέχρι το 2021;

Η Microsoft επιβεβαίωσε πριν από καιρό ότι τα 11 δεν θα κυκλοφορήσουν ποτέ και ότι η θα συνεχίσει να ενημερώνει τα Windows 10 με νέες δυνατότητες, βελτιώσεις, και επιδιορθώσεις σφαλμάτων.

“Αυτή τη στιγμή κυκλοφορούμε τα Windows 10 και επειδή τα Windows 10 είναι η τελευταία των Windows, θα εξακολουθούμε να δουλεύουμε στα Windows 10”, δήλωσε ο προγραμματιστής της Microsoft Jerry Nixon στο συνέδριο Ignite 2015.

Επιπλέον, η Microsoft θα συνεχίσει να αναπτύσσει νέες παραλλαγές των Windows 10, όπως τα Windows σε ARM, και θα κυκλοφορήσει το Windows 10X από το επόμενο έτος, μια νέα έκδοση του λειτουργικού συστήματος που έχει σχεδιαστεί για αναδιπλούμενες συσκευές αλλά και για συσκευές μιας οθόνης.

Η Microsoft αποφάσισε να κυκλοφορήσει μια σημαντική και μια μικρή ενημέρωση το 2020.

Η πρώτη σημαντική ενημέρωση του έτους “Windows 10 May 2020 Update” είναι πλέον διαθέσιμη για τους καταναλωτές και η δεύτερη ενημέρωση χαρακτηριστικών με κωδικό κωδικό “20H2” θα είναι μια μικρή ενημέρωση με βελτιώσεις και διορθώσεις.

Η ενημέρωση 20H2 των Windows 10 θα είναι μικρότερη σε μέγεθος και θα είναι παρόμοια σε μορφή με την έκδοση 1909 των Windows 10 (November 2019 Update), η οποία ήταν επίσης μικρή.

Μία μεγάλη και μία μικρή ενημέρωση, θα κάνει την ζωή των διαχειριστών συστημάτων πολύ πιο εύκολη, ειδικά αν όλα πάνε καλά.

Μετά την έκδοση 20H2, η Microsoft σχεδιάζει να κυκλοφορήσει την ενημερωμένη έκδοση «» για τα Windows 10. Σύμφωνα με το τυπικό πρόγραμμα κυκλοφορίας της Microsoft, η έκδοση 21H1 των Windows 10 θα πρέπει να κυκλοφορήσει την άνοιξη του 2021 και θα φέρει νέες δυνατότητες.

Ένα από τα νέα χαρακτηριστικά που αναμένεται στην έκδοση 21H1 είναι ένα επανασχεδιασμένο μενού ς που θα χρησιμοποιεί ένα διαφανές φόντο για να παρουσιάσει τα νέα πολύχρωμα εικονίδια με το Fluent design.

Σε μια πρόσφατα επεξεργασμένη ανάρτηση στο blog της εταιρείας, η Microsoft επιβεβαίωσε κατά λάθος ότι η ομάδα των Windows Insider θα δει τα Windows 10 21H1 “Iron” σαν build προεπισκόπησης το δεύτερο μισό του Ιούνη.

Τον Οκτώβριο του 2019, η Microsoft ανακοίνωσε τα Windows 10X για συσκευές διπλής οθόνης, όπως το Surface Neo, το οποίο υποτίθεται ότι θα κυκλοφορήσει τον Δεκέμβριο του 2020.

Ωστόσο, η Microsoft αποκάλυψε πρόσφατα ότι η κυκλοφορία του Surface Neo έχει αναβληθεί και ότι τα Windows 10X στοχεύουν τώρα και σε υπολογιστές μίας οθόνης.

Σε μια ανάρτηση ιστολογίου που γράφτηκε από τον επικεφαλής του τμήματος Windows and Devices, Panos Panay, αποκάλυψε ότι οι προγραμματιστές της Microsoft αλλάζουν την εστίασή τους στα Windows 10X σε μια προσπάθεια να καλύψουν την τρέχουσα ζήτηση των πελατών.

“Αυτές οι συσκευές μίας οθόνης θα είναι η πρώτη έκφραση των Windows 10X που παραδίδουμε στους πελάτες μας και θα συνεχίσουμε να αναζητούμε τη σωστή στιγμή, σε συνεργασία με τους OEM συνεργάτες μας, να φέρουμε στην αγορά συσκευές διπλής οθόνης”, ανέφερε ο Panos.

Τα Windows 10X αναμένεται να κυκλοφορήσουν το 2021 όταν η Microsoft κάνει σημαντικές βελτιώσεις στο για καλύτερη χρηστικότητα και προσαρμοστικότητα.

Η Microsoft εργάζεται επίσης σε ένα νέο μενού περιβάλλοντος που θα προσφέρει περισσότερες συντομεύσεις, όπως μια νέα επιλογή για πλοήγηση, πρόσβαση σε tabs και διάφορα άλλα.
Η εταιρεία ετοιμάζεται επίσης διαθέσει μια νέα σύγχρονη Εξερεύνηση με κομψά εικονίδια του Fluent Design.

Αυτό το νέο UI θα προσθέσει πολλές λειτουργίες, όπως μια καλύτερη σύνδεση με το OneDrive αλλά και το Google Drive.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).