Fresh Start και όμως υπάρχει …. αλλού

Όπως αναφέραμε σε προηγούμενη δημοσίευση, ορισμένοι των Windows 10 παρατήρησαν ότι η επιλογή Fresh Start του λειτουργικού τους συστήματος δεν ήταν πλέον εκεί μετά την αναβάθμιση στην των Windows 10 2004.

Η εταιρεία παρουσίασε το Fresh Start το 2016 για την επαν μιας καθαρής έκδοσης του λειτουργικού συστήματος απευθείας από την εφαρμογή Ρυθμίσεις. Το Fresh Start όμως, όπως αναφέραμε εξαφανίστηκε στα τελευταία Windows 10.

Η Microsoft ενημέρωσε πρόσφατε τη σελίδα υποστήριξης, “Track your device and performance health in Windows Security” (ή στα Ελληνικά “Παρακολούθηση των επιδόσεων και της εύρυθμης λειτουργίας της συσκευής σας στην Ασφάλεια των Windows”), και εξηγεί τι συνέβη στο Fresh Start.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που δημοσιεύθηκαν εκεί, το Fresh Start ή “Καινούρια αρχή” όπως το αναφέρει η Microsoft στα Ελληνικά δεν έχει αφαιρεθεί από το λειτουργικό σύστημα αλλά έχει μετακινηθεί σε άλλη τοποθεσία.

Η Microsoft δεν δημοσιεύει όλες τις αλλαγές κατά την κυκλοφορία κάποιας νέας έκδοσης των Windows 10 και όπως φαίνεται η μετακίνηση του Fresh Start ήταν μια από αυτές.

Η εταιρεία αναφέρει στη σελίδα υποστήριξης (en-US γιατί στα Ελληνικά δεν έχει μεταφραστεί ακόμα):

Το Fresh Start είναι για τις εκδόσεις των Windows 10 πριν από την 2004. Για την έκδοση 2004 και μετά, η λειτουργία του Fresh Start μετακινήθηκε στην Επαναφορά αυτού του υπολογιστή (Reset this PC).

Πρέπει να ανοίξετε το  Fresh Start ακολουθήστε την διαδρομή: Έναρξη – Ρυθμίσεις – Ενημέρωση & Ασφάλεια – Ανάκτηση – Επαναφορά αυτού του υπολογιστή – Έναρξη ή Start  Settings  – Update & SecurityRecovery  – Reset this PC Get Started.

Επιλέξτε το “Διατήρηση των αρχείων μου” όταν σας ζητηθεί, επιλέξτε αν θέλετε τα Windows να εγκατασταθούν από τον υπολογιστή σας ή από το cloud, αλλάξτε τις ρυθμίσεις και επιλέξτε όχι όταν σας ζητηθεί να επαναφέρετε τις προεγκατεστημένες εφαρμογές. Λάβετε υπόψη ότι η επιλογή της ς των προεγκατεστημένων εφαρμογών εμφανίζεται μόνο εάν τα Windows 10 βρήκαν εγκατεστημένες εφαρμογές στην συσκευή σας.

Η μετακίνηση της επιλογής του Fresh Start πραγματοποιήθηκε στις εκδόσεις Windows 10 Home και Pro. Για να χρησιμοποιήσετε την συγκεκριμένη λειτουργία θα πρέπει να έχετε δικαιώματα διαχειριστή

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.082 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).