Η Spotify λανσάρει το Premium Duo

Το Spotify λάνσαρε την υπηρεσία Duo που απευθύνεται σε ζευγάρια που θέλουν να απολαμβάνουν συντροφικά την μουσική.

Το Spotify προσφέρει ήδη ένα Premium πρόγραμμα τόσο για μοναχικούς όσο και για οικογένειες και λαμβάνοντας υπόψη ότι το οικογενειακό πρόγραμμα κοστίζει ήδη λιγότερο από δύο μεμονωμένα προγράμματα, ίσως νομίζετε ότι έχει καλύψει όλη την γκάμα των πελατών του.

Ωστόσο, η υπηρεσία ροής μουσικών κομματιών φαίνεται να διαφωνεί και σήμερα ανακοίνωσε το Premium Duo, ένα για ζευγάρια να θέλουν απολαμβάνουν τη μουσική μαζί.

Εξυπηρετώντας ως ένα είδος μεσαίου βήματος, μεταξύ των ατομικών και οικογενειακών προγραμμάτων, το Premium Duo υποστηρίζει δύο λογαριασμούς με τις λειτουργίες Premium, όπως ακρόαση μουσικής χωρίς , αναπαραγωγή εκτός σύνδεσης και αναπαραγωγή κατ' απαίτηση.

Όσον αφορά την τιμή, το πρόγραμμα Premium Duo έχει κάποιο όφελος, ειδικά εάν χρησιμοποιείτε ήδη το Premium Family με δύο μόνο χρήστες. Κοστίζει 8,99 € ανά μήνα, το οποίο είναι λιγότερο από το πρόγραμμα Premium Family, αλλά και ακριβότερο από το μεμονωμένο πρόγραμμα Premium.

Η Spotify λέει ότι διενήργησε μια μελέτη με τους χρήστες της και διαπίστωσε ότι το 73% των ζευγαριών ακούει μουσική μαζί, ως μέσο να θυμούνται τις κοινές τους εμπειρίες, ενώ το 63% το κάνει για να “χτίσει την ταυτότητά του και να δημιουργήσει αξέχαστες στιγμές”.

Με αυτά τα δεδομένα, φαίνεται εύλογο ότι υπάρχει μια αγορά για ένα project για ζευγάρια, αν και μένει να δούμε πόσο καλά θα τα πάει. Εάν χρησιμοποιείτε ήδη το Spotify Premium, μπορείτε να αλλάξετε τα πρόγραμμα στις ρυθμίσεις του λογαριασμού σας. Διαφορετικά, μπορείτε να μάθετε περισσότερα για το Premium Duo από εδώ .

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).