Microsoft 365 OneDrive με dark mode και 100GB

Η ανακοίνωσε την Τετάρτη πολλές ενημερώσεις για το , όπως το dark mode, την αύξηση του ορίου μεταφόρτωσης αρχείων και μιας σειράς νέων επιχειρηματικών και καταναλωτικών δυνατοτήτων.

Σε μια ανάρτηση από τον Seth Patton του τμήματος Microsoft 365, αναφέρεται ότι οι νέες δυνατότητες του OneDrive σε ολόκληρο το Microsoft 365 προσφέρουν μια πιο συνδεδεμένη και ευέλικτη εμπειρία στους επιχειρηματικούς χρήστες, περισσότερο έλεγχο στους διαχειριστές και μια πιο προσωπική πινελιά σε όλους όσους δουλεύουν από το καθώς το “remote everything” έχει γίνει κανονικότητα το 2020.

Έτσι όλοι οι χρήστες θα έχουν μεγαλύτερο χώρο μεταφόρτωσης που θα αυξηθεί από τα 15 GB στα 100 GB στο OneDrive και το SharePoint.

Το dark mode στο Web OneDrive σε εμπορικούς και προσωπικούς λογαριασμούς θα φτάσει και στους desktop χρήστες πολύ σύντομα.
onedrive

Για τους επιχειρηματικούς χρήστες, μια δημόσια προεπισκόπηση θα κυκλοφορήσει αργότερα αυτόν τον μήνα που θα συμπεριλαμβάνει μια νέα δυνατότητα, που ονομάζεται Προσθήκη στο OneDrive, η οποία όπως είπε ο Patton θα διευκολύνει την προσθήκη κοινόχρηστων φακέλων απευθείας στο OneDrive.

Οι ι φάκελοι θα μπορούν να περιλαμβάνουν περιεχόμενο που μοιράζονται άλλοι με έναν χρήστη μέσω του OneDrive ή περιεχόμενο που αποτελεί μέρος μιας κοινόχρηστης βιβλιοθήκης στο Microsoft Teams ή το SharePoint.

Η προσθήκη στο OneDrive θα επιτρέψει επίσης σε ένα άτομο να συνεργαστεί με το κοινόχρηστο περιεχόμενο με τις ίδιες δυνατότητες σαν να ήταν δικό του.

Η διάθεση της δημόσιας προεπισκόπησης θα ενεργοποιηθεί από προεπιλογή με την επιλογή να εξαιρεθούν οι διαχειριστές.onedrive

Σε μια προσπάθεια να ευθυγραμμιστεί η κοινή χρήση αρχείων εντός της εφαρμογής Team με άλλες εφαρμογές του 365, οι χρήστες θα έχουν σύντομα την επιλογή να δημιουργήσουν συνδέσμους κοινής χρήσης που θα παρέχουν πρόσβαση σε οποιονδήποτε, ή άτομα εντός του ίδιου οργανισμού, σε ιδιωτικές ή ομαδικές συνομιλίες.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).