Δείτε τους αποθηκευμένους κωδικούς πρόσβασης Wi-Fi στα Windows 10

Τα Windows θυμούνται κάθε κωδικό πρόσβασης που έχετε χρησιμοποιήσει. Έτσι συνδέεται ξανά με αυτά τα δίκτυα χωρίς να χρειάζεται να βάλετε ξανά κωδικούς.

Δείτε πώς μπορείτε να προβάλετε τον αποθηκευμένο κωδικό πρόσβασης σε οποιοδήποτε δίκτυο στο οποίο έχετε συνδεθεί στον υπολογιστή σας από τα Windows.

Σπάσιμο κωδικού Wi-Fi με το Wifite2

Κατεβάστε το WirelessKeyView της NirSoft

Μπορείτε να δείτε τους αποθηκευμένους κωδικούς πρόσβασης με τα ενσωματωμένα εργαλεία της γραμμής στα Windows, αλλά προτείνουμε τη δωρεάν εφαρμογή WirelessKeyView της NirSoft.

Είναι ένα ελαφρύ που δεν χρειάζεται καν να εγκαταστήσετε για να το χρησιμοποιήσετε.

Απλώς το κατεβάζετε. Ανοίξτε το αρχείο ZIP και κάντε διπλό κλικ στο συμπεριλαμβανόμενο αρχείο EXE (εάν έχετε κρυφές επεκτάσεις αρχείων, ανοίξτε το αρχείο “WirelessKeyView”).

Στη συνέχεια, θα δείτε μια λίστα με τα αποθηκευμένα ονόματα δικτύων και τους κωδικούς πρόσβασης που είναι αποθηκευμένα στα Windows.

Ενημέρωση: Ορισμένα προγράμματα προστασίας από ιούς ενδέχεται να αναφέρουν ότι το WirelessKeyView είναι λογισμικό. Το μήνυμα ψευδές. Ποτέ δεν είχαμε προβλήματα με τα δωρεάν προγράμματα της NirSoft. Σε αντίθεση με πολλά σύγχρονα προγράμματα των Windows, δεν περιέχουν καν adware.

Στη στήλη “Όνομα δικτύου” εμφανίζεται το όνομα του δικτύου Wi-Fi, ή το SSID του .

Για να βρείτε τον κωδικό πρόσβασης που σχετίζεται με ένα δίκτυο, ανατρέξτε στη στήλη “Κλειδί (Ascii)” στο όνομα δικτύου που σας ενδιαφέρει. Αυτός θα είναι ο κωδικός πρόσβασης που πρέπει να πληκτρολογήσετε για να συνδεθείτε στο δίκτυο.

Για να δημιουργήσετε αντίγραφα αυτών των πληροφοριών, μπορείτε να επιλέξετε Αρχείο > Αποθήκευση όλων των στοιχείων. Θα έχετε ένα αρχείο κειμένου που θα περιέχει όλες αυτές τις πληροφορίες.

Χρησιμοποιήστε τη γραμμή εντολών

Ο τυπικός πίνακας των Windows 10 σάς επιτρέπει να βλέπετε μόνο τον κωδικό πρόσβασης του δικτύου Wi-Fi στο οποίο είστε συνδεδεμένοι αυτήν τη στιγμή .

Αν δεν θέλετε να κατεβάσετε λογισμικό τρίτων, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εργαλεία γραμμής εντολών για να ανακαλύψετε αυτές τις πληροφορίες.

Για να βρείτε έναν κωδικό πρόσβασης στα Windows χωρίς λογισμικό τρίτων, ανοίξτε ένα παράθυρο γραμμής εντολών ή το PowerShell. Για να το κάνετε αυτό, κάντε δεξί κλικ στο κουμπί Έναρξη ή πατήστε Windows+X και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο “PowerShell”.

Τρέξτε την παρακάτω εντολή για να δείτε τη λίστα των αποθηκευμένων προφίλ δικτύου στο σύστημά σας:

netsh wlan show profiles

Αναζητήστε το όνομα του δικτύου που σας ενδιαφέρει και τρέξτε την παρακάτω εντολή, αντικαθιστώντας το “NETWORK” με το όνομα αυτού του δικτύου:

netsh wlan show profile name="NETWORK" key=clear

Στην ενότητα “Ρυθμίσεις ασφαλείας” ( Settings) – “Βασικό περιεχόμενο” (Key Content) θα δείτε τον κωδικό πρόσβασης του δικτύου Wi-Fi σε μορφή απλού κείμενου.

Επαναλάβετε αυτή την διαδικασία για κάθε δίκτυο Wi-Fi για το οποίο θέλετε να βρείτε τον κωδικό πρόσβασης.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by Anastasis Vasileiadis

Οι μεταφράσεις είναι σαν τις γυναίκες. Όταν είναι ωραίες δεν είναι πιστές και όταν είναι πιστές δεν είναι ωραίες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).