Το πρόσθετο Firefox Behind! κατεβάζει οποιαδήποτε εικόνα

Έχετε προβλήματα για να κατεβάσετε μία εικόνα από τον browser; Με το πρόσθετο του Firefox Behind! μπορείτε να κατεβάσετε οποιαδήποτε εικόνα σας αντιστέκεται.

Μερικές φορές είναι δύσκολο να κατεβάσετε ορισμένα από τους ιστότοπους. Ορισμένοι κατασκευαστές ιστότοπων χρησιμοποιούν κώδικα που αποτρέπει τη χρήση των επιλογών αποθήκευσης του προτος που χρησιμοποιείτε. Συνήθως για αυτό το κόλπο χρησιμοποιούν Javascript, ενώ άλλοι προσπαθούν να σας αναγκάσουν να εγγραφείτε για να καταστεί διαθέσιμη κάποια λειτουργία.

Το Behind! είναι ένα νέο πρόσθετο για το που έχει σχεδιαστεί ως λύση. Σας επιτρέπει να προβάλλετε και, στη συνέχεια, να κάνετε λήψη οποιασδήποτε εικόνα βρίσκεται πίσω από τον κένσορά σας, ακόμη και σε ιστότοπους που προσπαθούν να αποτρέψουν αυτή την λειτουργία.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να εγκαταστήσετε την επέκταση στο πρόγραμμα ς, και μετά απλώς αν κάνετε δεξί κλικ στην εικόνα που θέλετε και να επιλέξτε το Behind! από το μενού. Η επέκταση ανοίγει μια νέα καρτέλα και φορτώνει την επιλεγμένη εικόνα σε αυτήν την καρτέλα.

Επιπλέον η επέκταση ενδέχεται να εμφανίσει πολλές εκδόσεις της εικόνας. Αυτό συμβαίνει γιατί και ο ιστότοπος χρησιμοποιεί πολλές εκδόσεις, π.χ. μια σε μικρή ανάλυση στην οποία εμφανίζεται στη σελίδα και μια σε μεγαλύτερη που εμφανίζεται όταν συνδέεται.

Μπορείτε να δείτε τις εικόνες και να χρησιμοποιήσετε την ενσωματωμένη λειτουργία για μεγέθυνση ή αποθήκευση του περιεχομένου. Για να αποθηκεύσετε μία από τις εικόνες, κάντε δεξί κλικ στην εικόνα και επιλέξτε την επιλογή “save image as” (αποθήκευση εικόνας ως) από το μενού περιβάλλοντος.

Ο προγραμματιστής της επέκτασης παραθέτει ορισμένες περιπτώσεις όπου η επέκταση μπορεί να βοηθήσει τους χρήστες. Μπορεί να αποκαλύψει:

  • Εικόνες φόντου
  • Εικόνες κάτω από ανοησίες (π.χ. επιφάνειες με δυνατότητα κλικ που έχουν σχεδιαστεί για να αποκρύπτουν την εικόνα από εσάς)
  • Ενσωματωμένες εικόνες / κομμάτια με base64
  • Εναλλακτικές αναλύσεις
  • Διανυσματικές εικόνες (ακόμα και όταν είναι κεκλιμένες)
  • Εικόνες σε σκιά DOM

Η επέκταση δούλεψε πολύ καλά σε όλους τους δοκιμασμένους ιστότοπους και είναι μια εξαιρετική επέκταση για χρήστες του Firefox που μερικές φορές συναντούν ιστότοπους που τους εμποδίζουν να εμφανίζουν ή να κατεβάζουν εικόνες.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).