Προσφορά: αγοράστε το Office, με δώρο ένα κλειδί για Windows 10

Αναβαθμίστε τώρα σε 10 με γρήγορο και τρόπο. Εάν δεν χρησιμοποιείτε τα Windows 10 στον υπολογιστή σας, χάνετε πολλά, οπότε αναβαθμίστε σήμερα.

Tώρα είναι η ώρα να εξοικονομήσετε χρόνο και τα χρήμα, αγοράζοντας κάποιο από τα κλειδιά ενεργοποίησης των Windows 10 από τις Hot Summer Deal του 2020 που έχει το KeysWorlds.com για εσάς.

Αν περιμένατε μειώσεις τιμών, έχουμε καλά νέα!

Αγοράζοντας τώρα κάποιες από τις σειρές του Office στο Keysworlds.com, θα έχετε την ευκαιρία να αποκτήσετε και τα Windows 10 ΔΩΡΕΑΝ. Θα έχετε και ειδική έκπτωση 50% στο λογισμικό της , όπως το Office 2019, το Office 2016 κ.λπ.

Χρειάζεστε μόνο τα Windows 10; Κανένα πρόβλημα, καθώς υπάρχει επίσης και η έκπτωση του 38% για το λειτουργικό των Windows.

Πρόκειται όμως για προσφορές περιορισμένου χρόνου που θα ισχύουν μόνο για μία εβδομάδα! Έτσι, εάν σκοπεύατε να αναβαθμίσετε το του υπολογιστή σας, δεν θα θέλατε να χάσετε αυτήν την μοναδική ευκαιρία.

Αγοράστε 1 προϊόν και αποκτήστε ένα επιπλέον δωρεάν

Αυτή είναι μια προσφορά που δεν θα πρέπει να χάσετε. Σε αυτήν την προσφορά, μπορείτε να αγοράσετε το MS Office (2016/2019) ή το MS Office 365 Pro Plus σε τεράστια έκπτωση και επίσης να αποκτήσετε τα Windows 10 (Home / ) ΔΩΡΕΑΝ !

Ναι σωστά το διαβάσατε.

Παίρνετε τα Windows 10 Home ή Professional (ανάλογα με την αγορά σας) εντελώς ΔΩΡΕΑΝ !

Έκπτωση 50% στο MS Office και στα πακέτα Windows + Office

Εξασφαλίστε έκπτωση 50% στην αγορά του MS Office ή των πακέτων Windows & Office. Αυτή είναι η καλύτερη προσφορά μας. Απλώς χρησιμοποιήστε τον κωδικό κουπονιού “Sosp50” για να διεκδικήσετε την έκπτωση 50% στις ήδη μειωμένες τιμές μας. Αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να αποκτήσετε τα MS OFFICE ή τα Windows μαζί με τα OFFICE.

Κωδικός κουπονιού : Sosp50

Έκπτωση 38% σε όλα τα MS Office και τα Windows

Αποκτήστε μια τεράστια έκπτωση 35% σε όλα τα κλειδιά των MS OFFICE & Windows. Για να επωφεληθείτε από την έκπτωση, απλώς χρησιμοποιήστε τον κωδικό κουπονιού “Sokeys38” κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας (Check Out). Μόνο που θα πρέπει να προλάβετε προτού εξαντληθεί η χρήση αυτού του κουπονιού. Με την ευρεία γκάμα των κλειδιών λογισμικού για τα MS Office & Windows OS που διατίθενται, σίγουρα θα βρείτε αυτό που ψάχνατε.

Κωδικός κουπονιού : Sokeys38

Φροντίστε να εκμεταλλευτείτε τις παραπάνω προσφορές σήμερα, καθώς αυτές οι μεγάλες εκπτώσεις σε κλειδιά προϊόντων δεν θα είναι για πάντα διαθέσιμες. Γι ‘αυτό αποκτήστε το δικό σας αριθμό-κλειδί για το προϊόν που σας ενδιαφέρει σήμερα.

KeysWorlds MID YEAR SALE 2020

Να είστε έτοιμοι να εκμεταλλευτείτε τις προσφορές μας, και αν αποφασίσετε να αγοράσετε κάτι, φροντίστε να μην χάσετε αυτήν την προσφορά το συντομότερο πριν τελειώσει. Θυμηθείτε ότι αυτές είναι οι προσφορές γίνονται μία φορά το χρόνο και μην περιμένετε λοιπόν, και αγοράστε το λογισμικό που έχετε επιλέξει σήμερα.

Έχετε ερωτήσεις ή χρειάζεστε κάποια βοήθεια ;

Χρειάζεστε βοήθεια πριν ή μετά την παραγγελία; Θα έχετε την άμεση βοήθειά μας. Παρακαλούμε απλά στείλτε μας email στο @Keysworlds.com ανά πάσα στιγμή και θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε με το εξειδικευμένο μας προσωπικό.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by newsbot

Αν και τα δελτία τύπου θα είναι από πολύ επιλεγμένα έως και σπάνια, είπα να περάσω ... γιατί καμιά φορά κρύβονται οι συντάκτες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).