Πως κατεβάζω βίντεο από το Facebook

Μόλις είδατε ένα βίντεο κλιπ στο Facebook και θέλετε να το κατεβάσετε. Είναι εύκολο να αποθηκεύσετε ή να κατεβάσετε βίντεο από το Facebook, απλά χρειάζεστε τα κατάλληλα εργαλεία.

Μερικά από τα εργαλεία που θα περιγράψουμε παρακάτω είναι web εφαρμογές και μερικά είναι εφαρμογές για υπολογιστές. Υπάρχει ακόμη και ένα εργαλείο που σας επιτρέπει να κατεβάσετε ιδιωτικά βίντεο από το Facebook.

Ανεξάρτητα από το εργαλείο που θα χρησιμοποιήσετε, θα μπορείτε να παρακολουθήσετε το βίντεο που κατεβάσατε σε οποιαδήποτε συσκευή θέλετε, ακόμα και offline.

1. Downvids

Το Downvids είναι ένα λήψης βίντεο Facebook μέσω διαδικτύου. Είναι εύκολο στη χρήση και θα σας επιτρέψει να κατεβάσετε βίντεο στο Facebook σε συσκευές iPhone ή Android.

Απλώς επικολλήστε τη διεύθυνση URL του βίντεο στο πλαίσιο, επιλέξτε την ποιότητα του βίντεο που επιθυμείτε χρησιμοποιώντας το αναπτυσσόμενο μενού και πατήστε Λήψη. Ένα νέο κουτί θα εμφανιστεί από κάτω. Πατήστε Λήψη για δεύτερη φορά και η θα ξεκινήσει.
Σημείωση: Βεβαιωθείτε ότι προσέχετε όλα τα ψεύτικα κουμπιά λήψης, καθώς είναι πολύ εύκολο να πέσετε στην παγίδα των διαφημίσεων.

2. FDown

Όπως το Downvids, το FDown είναι ένα εύχρηστο πρόγραμμα λήψης βίντεο Facebook. Απλώς πρέπει να επικολλήσετε το σύνδεσμο του βίντεο για να ξεκινήσετε. Ωστόσο, η εφαρμογή προσφέρει και μια δεύτερη μέθοδο που δεν χρησιμοποιείται για τη λήψη περιεχομένου. Ας ρίξουμε μια ματιά και στις δύο προσεγγίσεις.

Πρώτη είναι η μέθοδος σύνδεσης. Για να ξεκινήσετε, αντιγράψτε το σύνδεσμο του βίντεο που θέλετε, επικολλήστε το στο πλαίσιο της web εφαρμογής και πατήστε το κουμπί Λήψη. Η εφαρμογή θα επεξεργαστεί για μερικά δευτερόλεπτα το αίτημά σας. Στην επόμενη , κάντε κλικ στο Λήψη βίντεο σε κανονική ποιότητα για να το αποθηκεύσετε στον υπολογιστή σας. Και πάλι, προσέξτε τα ψεύτικα κουμπιά.

Δεύτερη μέθοδος, είναι η επέκταση του FDown για τον Chrome. Θα εντοπίσει οποιοδήποτε βίντεο στην ιστο που βλέπετε αυτήν τη στιγμή και θα σας προσφέρει έναν τρόπο λήψης μέσω του εικονιδίου στην επάνω δεξιά γωνία του προγράμματος ς. Λειτουργεί με βίντεο και σε ιστότοπους εκτός του Facebook.

3. FDown Private Facebook Videos

Η FDown προσφέρει τον πιο αξιόπιστο τρόπο λήψης ιδιωτικών βίντεο στο Facebook.

Δυστυχώς, η λήψη ιδιωτικών βίντεο δεν είναι τόσο εύκολη όσο η λήψη των δημόσιων βίντεο. Ας δούμε την διαδικασία βήμα βήμα:

Ανοίξτε το ιδιωτικό βίντεο του Facebook που θέλετε να κατεβάσετε. Κάντε δεξί κλικ στο βίντεο και επιλέξτε Αντιγραφή URL βίντεο.
Ανοίξτε την εφαρμογή ιδιωτικών λήψεων του FBDown. Επικολλήστε το URL που αντιγράψατε και κάντε κλικ στο Επόμενο.
Το εργαλείο θα δημιουργήσει έναν σύνδεσμο. Πατήστε το κουμπί Αντιγραφή και ανοίξτε το σύνδεσμο σε μια νέα καρτέλα. Επιλέξτε και αντιγράψτε όλο το κείμενο.
Επικολλήστε το στο πλαίσιο “Πηγή σελίδας” στην web εφαρμογή, και κάντε κλικ στο Λήψη.

Θυμηθείτε, οι ιδιοκτήτες έχουν κάνει τα βίντεό τους ιδιωτικά για κάποιο λόγο. Μην χρησιμοποιείτε αυτό το εργαλείο για να δημοσιεύσετε, να κλέψετε ή να εκμεταλλευτείτε το περιεχόμενο άλλων χρηστών.

4. SaveFrom

Το SaveFrom διαθέτει μια web εφαρμογή. Η εφαρμογή λειτουργεί επίσης και με αρκετούς άλλους ιστότοπους, όπως το YouTube, το Vimeo και το Dailymotion, οπότε είναι μια καλή λύση all-in-one.

Αντιγράψτε τη διεύθυνση URL του βίντεο, επικολλήστε την στο πλαίσιο στην οθόνη σας και πατήστε Λήψη.

5. KeepVid

Το KeepVid είναι ένας από τους ευκολότερους τρόπους λήψης βίντεο από το Διαδίκτυο. Σύμφωνα με το faq του εργαλείου, μπορείτε να κατεβάσετε περιεχόμενο από περισσότερες από 10.000 εφαρμογές και ιστοσελίδες.
Διαθέτει ένα πρόγραμμα λήψης στο web, μια εφαρμογή για υπολογιστές για Windows και macOS και επεκτάσεις για τους browsers Chrome, Firefox, Safari και Opera.

Οι desktop εφαρμογές δεν είναι δωρεάν. Έτσι εάν θέλετε απλώς να κατεβάσετε μερικά βίντεο από το Facebook, η web εφαρμογή θα ικανοποιήσει τις ανάγκες σας. Για να την χρησιμοποιήσετε, αντιγράψτε τη διεύθυνση URL του βίντεο από το Facebook, επικολλήστε τη στο πλαίσιο και κάντε κλικ στο Λήψη.

6. mbasic Facebook

Η χρήση του mbasic Facebook χρησιμοποιεί ένα τέχνασμα με το οποίο έχετε πρόσβαση στην mobile έκδοση του Facebook από ένα επιτραπέζιο υπολογιστή.

Πληκτρολογήστε mbasic.facebook.com στο πρόγραμμα περιήγησής σας για να ξεκινήσετε. Στη συνέχεια, χρησιμοποιώντας την έκδοση για κινητά του ιστότοπου, βρείτε το βίντεο που θέλετε να κατεβάσετε. Όταν κάνετε κλικ στο βίντεο για να ξεκινήσει η αναπαραγωγή, θα ανοίξει σε μια δική του καρτέλα στο πρόγραμμα περιήγησής σας.

Κάντε δεξί κλικ στο βίντεο και επιλέξτε Αποθήκευση βίντεο ως για να κατεβάσετε το βίντεο από το Facebook και να το αποθηκεύσετε στον υπολογιστή σας.

7. Getfvid

Το Getfvid δεν σας επιτρέπει να κατεβάζετε μόνο βίντεο από το Facebook, αλλά και αρχεία MP3 από κλιπ ήχου. Λειτουργεί σε desktops αλλά και από το τηλέφωνό σας. Απλώς επισκεφτείτε τον ιστότοπο Getfvid από το πρόγραμμα περιήγησης για κινητά, αν θέλετε να κατεβάσετε βίντεο σε Android ή iPhone.

Ανεξάρτητα από το λειτουργικό σύστημα που χρησιμοποιείτε, η διαδικασία λήψης είναι η ίδια. Αντιγράψτε τη διεύθυνση URL του βίντεο που θέλετε να κατεβάσετε, επικολλήστε τη στο πλαίσιο της οθόνης και πατήστε το κουμπί Λήψη.

Το Getfvid διαθέτει επίσης και μια επέκταση του Chrome. Θα σας επιτρέψει να κατεβάσετε βίντεο HD από το Facebook με ένα μόνο κλικ. Η επέκταση δεν λειτουργεί με ιδιωτικά βίντεο του Facebook.

Άλλοι τρόποι λήψης βίντεο απότο Facebook

Γνωρίζετε άλλους τρόπους; Θα χαρούμε να τους αναφέρετε στα αυτής της δημοσίευσης.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

One Comment

Leave a Reply

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).