Μήνυση στο Ellinika Hoaxes για σύσταση συμμορίας

Όπως φαίνεται πολλοί είναι αυτοί που δεν συμπαθούν τον τρόπο που λειτουργεί η σελίδα Ellinika Hoaxes. Σήμερα το μεσημέρι ο δικηγόρος κ. Νίκος Αντωνιάδης κατέθεσε μήνυση για την ιστοσελίδα και δημοσίευσε την είδηση στο προφίλ του στο .

Ο κ. Νίκος Αντωνιάδης κατηγορεί τους ιδιοκτήτες της σελίδας για την σύσταση συμμορίας αλλά και για συκοφαντική δυσφήμηση. Αναφέρει:

Το μεσημέρι μετέβην στον 13ο όροφο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αθηνών, στη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Κατέθεσα μήνυση κατά των εννέα μελών της συμμορίας των ελληνικών hoaxes (Ellinika Hoaxes), για τα εγκλήματα της σύστασης συμμορίας, κατ' άρθρο 187 § 3 εδ. β΄ Ποινικού Κώδικα, και συκοφαντικής δυσφήμησης, κατ' άρθρα 363-362 Ποινικού Κώδικα.

Την στοιχειοθέτηση των εγκλημάτων θα τη διαβάσετε στο κείμενο της μηνύσεως που ακολουθεί.

Ζητώ την άσκηση ποινικής δίωξης κατά των μελών της συμμορίας, την της αυτόφωρης ς και τη σύλληψη των δραστών.

Ενημερώθηκε άμεσα ο Διευθυντής της Δίωξης και ο Εισαγγελέας Υπηρεσίας.

Ο Διευθυντής της Δίωξης ενημερώθηκε και προσωπικά από εμένα τον ίδιο.

(διαβάστε όλη την δημοσίευση στο FB)

Το σίγουρο είναι ότι η ομάδα του Ellinika Hoaxes θα χρειαστεί νομική υπηρεσία αν δεν έχει. Η Αστυνόμευση του διαδικτύου έχει και αυτά, εκτός από τα γαλόνια και τα ειρωνικά σχόλια.

Να αναφέρουμε ότι αν και η συγκεκριμένη σελίδα είχε ξεκινήσει κάπως διαφορετικά, με σκοπό την γνωστοποίηση των hoaxes, στην πορεία φαίνεται να επήλθε η κομματικοποίηση, κάτι που από μόνο του δημιουργεί πολλούς αντιπάλους.

Μετά μάλιστα και την εξουσία του χωροφύλακα που απέκτησαν απλόχερα από το Facebook (αλήθεια με ποια κριτήρια μια ιδιωτική πρωτοβουλία γίνεται χωροφύλακας;) φαίνεται να έχασαν λίγο την μπάλα.

Τα χρόνια που ασχολούμαστε με το , έχουμε μάθει ότι τίποτα δεν μπορεί να κρυφτεί, αλλά και ότι οι λογοκρισίες βρίσκουν πάρα πολλά και αξεπέραστα εμπόδια.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

6 Comments

Leave a Reply
  1. ΕΧΩ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΧΟΛΙΑ Η ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΕΒΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΜΟΥ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ <>.ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΕ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΥΟΥΝ?ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΕΥΡΙΑΣΑ ΑΛΛΑ ΕΔΩΣΑ ΤΟΠΟ ΣΤΗΝ ΟΡΓΗ.ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΟΜΩΣ ΘΑ ΚΑΝΩ ΜΥΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΖΗΤΑΩ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΝ ΛΟΓΩ ΕΠΙΚΡΙΤΕΣ.ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΜΟΥ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ.ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΑ ΕΓΩ ΚΑΜΙΑ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΜΟΥ.ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΥΝΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟ FACEBOOK ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ

  2. Έχω σηκώσει κομμάτι από άρθρο για την μογγολική καταγωγή των Τούρκων και μου το έχει κατεβάσει το Facebook μετά απο συμβουλή των Ελληνικών Hoaxes . Το ίδιο και για την εισβολή στην Κύπρο .

    Δεν θα λυπηθεί κανείς , ότι και να τους κάνουν .

  3. Το θέμα είναι πολύ απλό αλλά η πολιτική ιδεοληψία δεν αφήνει να γίνει κατανοητό:
    στον πλανήτη γη, στις χώρες που έχουν δημοκρατία και ανήκουν στον δυτικό πολιτισμό,
    οι επιτροπές που ασχολούνται με την εύρεση ψευδών ειδήσεων απαρτίζονται από δημοσιογράφους και όσο το δυνατόν από πλατιά βάση. Δημοσιοποιούν τους κανόνες λειτουργίας τους και το σκεπτικό των πορισμάτων τους.
    Στην Ελλάδα, μια ομάδα ιδιωτών ανέλαβε μια πλατφόρμα χωρίς κανείς να εξηγήσει πως τα κατάφεραν, έγιναν ΜΚΟ και τρέφονται από επιδοτήσεις και ακολουθούν μια πολιτική “κουτσαβάτσικη” χωρίς να δικαιολογούνται και απολογούνται σε τίποτα, με ύφος επιπέδου κατίνας και απαντήσεις καφενειακές.
    Προφανώς όποιος σ αυτό το φαινόμενο βλέπει αλήθειες και αγώνες, έχει σοβαρό πρόβλημα.
    Και γράφω σοβαρό πρόβλημα όχι επί προσωπικού. Έχουν σοβαρό πρόβλημα γιατί απ ότι φαίνεται δεν αντέχουν ένα περιβάλλον νομιμότητας, ισονομίας, ευθύνης, ελευθερίας λόγου.

  4. Κωλόπαιδα μέχρι το μεδούλι. Εγκληματίες συνειδήσεων και οικτροί συκοφάντες που ξεπερνούν τα όρια του μικροκομματισμού. Το θέμα τους δεν είναι κομματικές πεποιθήσεις.
    Αν συνεχίσει η έρευνα, (αν δεν έχετε υπ’ όψιν σας) θα τρίβετε τα μάτια σας με τις … δράσεις τους.

    Σβήστο αν θες. Μπλόκαρε με αν θες. Δε με νοιάζει. Με νοιάζει όμως ότι επί μήνες ενημέρωνα όσους νόμιζα ότι έπρεπε και αντί να παύσουν την αλητεία, την άφηναν να συνεχίζει ανενόχλητη το κυριολεκτικά εγκληματικό της … έργο.

    • Αντιθέτως από αυτούς που παρουσιάζουν στοιχεία για κάθε τους δημοσίευση, εδώ βλέπουμε μια απλή συκοφαντία. Μια επίθεση χωρίς στοιχεία. Μια εξύβριση. Δεν είναι τυχαίο πως οι δεξιοί τους θεωρούν αριστερούς, και οι αριστεροί δεξιούς. Η αλήθεια ενοχλεί όλες τις πλευρές. Και δεν είναι λογοκρισία το να ξεσκεπάζεις απατεώνες. Η αλήθεια δεν χρειάζεται εξύβριση και απειλές. Αν κάποιος έχει στοιχεία τα παρουσιάζει. Όπως αυτοί. Αν όχι, πετάει λάσπη. Όπως εσύ.

      • Δε φτάνει που δεν γνωρίζεις τίποτα λες και ανοησίες και ότι και όπου πιάσει.
        Ανύπαρκτο, ΑΝ παρατηρείς, το άρθρο του iguru έχει μέχρι τώρα 74 ψήφους και βαθμολογία 4,6 στα 5.

        Αν δεν καταλαβαίνεις “ανύπαρκτο του διπλανού γραφείου”, εκτός από εσένα, άντε και 1-2 σαν εσένα, περί τους 70 έχουμε την ίδια άποψη. Με απλά λογάκια ανύπαρκτο, πως τα hoaxes, εκτός από εισπράξεις εκατοντάδων χιλιάδων euro ετησίως, είχαν και έχουν ως στόχο τη δημιουργία μπατσικού (όχι αστυνομικού, αλλά μπατσικού) τμήματος internet.

        Άρα, “ανύπαρκτο του διπλανού γραφείου”, οι μπούρδες που κάθισες και έγραψες είναι άνευ ουσίας και απήχησης στην ευρεία ελληνική κοινωνία, μιας και αφορούν, εσένα, τους διπλανούς σου άντε και μια δεκαριά ακόμη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).