KB4565503 προβλήματα; Τι μπορείτε να κάνετε

Προβλήματα με την KB4565503; Η Microsoft κυκλοφόρησε νέες αθροιστικές ενημερώσεις των Windows 10 νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα και δυστυχώς παρατηρήθηκαν νέα προβλήματα μετά την εγκατάσταση τους.

Τα προβλήματα αυτά φαίνεται να υπάρχουν στην έκδοση 2004 των Windows 10 ή στο May 2020 Update, που είναι η τελευταία ενημέρωση δυνατοτήτων που κυκλοφόρησε για το λειτουργικό σύστημα.Microsoft: σφάλμα στην αθροιστική ενημέρωση KB4535996

Αυτό που φταίει είναι αθροιστική ενημέρωση KB4565503, η οποία αυξάνει τον αριθμό έκδοσης του λειτουργικού συστήματος σε 19041.388 και φέρνει σημαντικές βελτιώσεις στις συσκευές με Windows 10.

Σύμφωνα με τις αναφορές των χρηστών, η KB4565503 καταργεί ορισμένες εφαρμογές των Windows 10 μετά την εγκατάστασή της, αν και θα πρέπει να αναφέρουμε ότι αυτό δεν συμβαίνει σε όλες τις συσκευές.

Οι χρήστες που αναφέρουν προβλήματα ισχυρίζονται ότι οι τρεις παρακάτω εφαρμογές δεν φαίνονται πουθενά μετά την εγκατάσταση αυτής της αθροιστικής ενημέρωσης:

  • Notepad
  • Microsoft Paint (κλασσική έκδοση)

Προς το παρόν δεν είναι σαφές γιατί η αθροιστική ενημέρωση KB4565503 διαγράφει αυτές τις εφαρμογές στα Windows 10, αλλά ο μόνος τρόπος για να επιλύσετε το όλο ζήτημα είναι να εγκαταστήσετε ξανά τις εφαρμογές με μη αυτόματο τρόπο.

Η απεγκατάσταση της ενημέρωσης δεν θα φέρει πίσω τις εφαρμογές. Αυτό που ίσως βοηθήσει είναι η επαναφορά του υπολογιστή σας σε μια προηγούμενη κατάσταση χρησιμοποιώντας ένα σημείο επαναφοράς.

Για να μην μπείτε όμως σε αυτή την , καλό θα ήταν να εγκαταστήσετε τις συγκεκριμένες εφαρμογές με μη αυτόματο τρόπο. Θα χρειαστείτε μερικά λεπτά μόνο. Η επανεγκατάσταση των εφαρμογών είναι κάτι που είναι πολύ εύκολο, αρκεί να είστε συνδεδεμένοι με ένα λογαριασμό διαχειριστή.

Ακολουθήσετε την διαδρομή:

Ρυθμίσεις – Εφαρμογές – Προαιρετικές δυνατότητες – Προσθήκη δυνατότητας

Στη λίστα, απλώς επιλέξτε τις εφαρμογές που θέλετε να εγκαταστήσετε ξανά και είστε έτοιμοι.

Η Microsoft δεν έχει ακόμη αναγνωρίσει ακόμα αυτό το και σύμφωνα με την επίσημη σελίδα KB, η KB4565503 παρουσιάζει μόνο ένα γνωστό ζήτημα που σχετίζεται με το Microsoft IME.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.081 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).