Twitter διέγραψε βίντεο του Trump για πνευματικά δικαιώματα

Το Twitter επιβεβαίωσε ότι διέγραψε ένα βίντεο που δημοσίευσε ο Πρόεδρος Trump το Σάββατο λόγω καταγγελιών περί πνευματικών δικαιωμάτων.

Το τραγούδι των “In the End” ακούστηκε στο παρασκήνιο ενός βίντεο, το οποίο περιελάμβανε του Προέδρου Trump και αποσπάσματα από ομιλίες του.

“Σύμφωνα με την πολιτική μας περί πνευματικών δικαιωμάτων, ανταποκρινόμαστε σε έγκυρες καταγγελίες περί πνευματικών δικαιωμάτων που μας αποστέλλονται από τον κάτοχο των πνευματικών δικαιωμάτων ή τον εξουσιοδοτημένο εκπρόσωπό τους”, δήλωσε ένας εκπρόσωπος του Twitter σε ένα email στο The Verge την Κυριακή.

Το συγκρότημα έγραψε το Σάββατο στο Twitter ότι δεν είχε εξουσιοδοτήσει τη χρήση του τραγουδιού στο βίντεο: “Οι Linkin Park δεν υποστηρίζουν τον Trump.”

Ο αναπληρωτής επικεφαλής του προσωπικού επικοινωνιών του Λευκού Οίκου Dan Scavino δημοσίευσε το βίντεο την Παρασκευή το απόγευμα και ο του Twitter του προέδρου Τραμπ το έκανε retweet το Σάββατο.

Το retweet δεν είναι πλέον ορατό στο Twitter feed του προέδρου, αλλά το αρχικό tweet του Scavino εξακολουθεί να είναι live από την Κυριακή το πρωί χωρίς να περιέχει το βίντεο.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).