Android: ενσωμάτωση της υπηρεσίας Meet στο Gmail

Η Google ανακοίνωσε τον Ιούνιο ότι θα ξεκινήσει να ενσωματώνει την υπηρεσία διασκέψεων Meet στην εφαρμογή Gmail σε συσκευές και iOS.

Η ανάπτυξη αυτής της δυνατότητας προχώρησε για την iOS της εφαρμογής και κυκλοφόρησε την περασμένη εβδ, Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι σήμερα ξεκινάει και η διάθεση σε συσκευές με Android.

Με την ενσωμάτωση, οι θα μπορούν να συμμετέχουν εύκολα σε βιντεοδιασκέψεις απευθείας από το Gmail σε Android.

Μια ειδική καρτέλα του Meet θα επιτρέπει στους χρήστες να ελέγχουν το πρόγραμμά τους, να συμμετέχουν σε μια σύσκεψη, να δημιουργούν μια νέα σύσκεψη και πολλά άλλα χωρίς να χρειάζεται εναλλαγή μεταξύ των εφαρμογών. Οι χρήστες μπορούν επίσης να χρησιμοποιήσουν έναν κωδικό που τους έδωσαν για να συμμετάσχουν σε μια σύσκεψη.

Η ενσωμάτωση αποτελεί μέρος ενός ευρύτερου σχεδίου της εταιρείας να κάνει το Gmail μια κεντρική εφαρμογή επικοινωνίας. Στο πλαίσιο αυτών των προσπαθειών, η εταιρεία επανασχεδιάζει την εφαρμογή Gmail για τους επιχειρηματικούς πελάτες.

Οι χρήστες του G Suite θα δουν περισσότερες δυνατότητες να προστίθενται στην εφαρμογή, όπως ενοποίηση των Chat και Rooms. Η καρτέλα Meet θα είναι διαθέσιμη για όλους τους χρήστες από προεπιλογή, αλλά όσοι θέλουν να την απενεργοποιήσουν μπορούν να το κάνουν από τις ρυθμίσεις και την επιλογή “Εμφάνιση της καρτέλας Meet για βιντεοκλήσεις”.

Η ενσωμάτωση αυτή τη στιγμή κυκλοφορεί σε όλους τους χρήστες του G Suite αλλά και όλους όσους έχουν λογαριασμό στην Google. Η διάθεση είναι σταδιακή και μπορεί να χρειαστούν έως και 15 ημέρες για την πλήρη διάθεση της δυνατότητας σε όλους.

Η Google έχει κάνει την υπηρεσία δωρεάν για όλους τους καταναλωτές έως τις 30 Σεπτεμβρίου. Ωστόσο, μετά από αυτήν την ημερομηνία ορισμένες δυνατότητες της εφαρμογής μπορεί να περιοριστούν σε λογαριασμούς του G Suite.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.086 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).