SUSE Linux Enterprise 15 SP2 με 1 χρόνο uptime

Η ομάδα SUSE ανακοίνωσε την κυκλοφορία ενός νέου service pack (SP) για το SUSE Linux Enterprise (SLE).

Η , SUSE Linux Enterprise 15 SP2, προσφέρει βελτιώσεις ασφαλείας, τεχνικές για τη μείωση του χρόνου δια λειτουργίας και βελτιώσεις στις πλατφόρμες ARM.

“Μεγαλύτερη ασφάλεια για τις ομοσπονδιακές κυβερνήσεις και τυς οργανισμούς του δημόσιου τομέα, καθώς και για άλλους που χρησιμοποιούν περιβάλλοντα υψηλής ασφάλειας με πακέτα έτοιμα για πιστοποίηση FIPS 140-2.

Εξασφαλίστε προστασία από απειλές εξωτερικού για εγκαταστάσεις IBM Z με υποστήριξη για IBM Secure Execution και Secure Boot.
Υποστήριξη για μια ολοκληρωμένη και ασφαλή εγκατάσταση εκτός σύνδεσης για εγκαταστάσεις σε air-gapped deployments οι οποίες είναι τυπικές για στρατιωτικά και υγειονομικά περιβάλλοντα.

Προστατέψτε τα δεδομένα χωρίς επιπλέον κόστος λογισμικού χρησιμοποιώντας το cryptctl. Η τοπική και απομακρυσμένη δίσκου μπορεί να ρυθμιστεί για όλες τις εγκαταστάσεις, cloud και υβριδικές εγκαταστάσεις μαζί με το πρότυπο διαχείρισης κλειδιών KMIP.

Αυξήστε τον χρόνο λειτουργίας του συστήματος Linux () έως και 12 μήνες, διατηρώντας παράλληλα τα υψηλότερα πρότυπα ασφαλείας με το SUSE Linux Enterprise Live Patching.”

Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να βρείτε στην ανακοίνωση της εταιρείας. Μπορείτε να δοκιμάσετε το λειτουργικό για 60 ημέρες με ένα ISO από την σελίδα λήψης της εταιρείας.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.086 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).