Microsoft Lists έρχονται αυτό το μήνα

Κατά τη διάρκεια του Build 2020 online, η Microsoft παρουσίασε μια νέα εφαρμογή για εταιρείες με συνδρομή στο Microsoft 365.

Η εφαρμογή με την ονομασία Microsoft Lists, παρέχει στις εταιρείες τα εργαλεία που χρειάζονται για την οργάνωση και την διαχείριση των εργασιών, αλλά και την παρακολούθηση διαφόρων πληροφοριών.

Η εταιρεία ανακοίνωσε σήμερα ότι οι λίστες της Microsoft (Microsoft Lists) θα κυκλοφορήσουν αυτόν τον μήνα.

Η εφαρμογή Microsoft Lists χρησιμοποιεί λίστες του SharePoint, παρέχοντας πρόσβαση στις πληροφορίες που αποθηκεύονται από την web εφαρμογή, τις εφαρμογής για κινητά ή από την εφαρμογή Microsoft Teams. Οι επιχειρήσεις μπορούν να την χρησιμοποιήσουν για να παρακολουθούν διάφορα ζητήματα, να διαχειρίζονται απο, να δημιουργούν ατζέντες και άλλα.

Η Microsoft Lists είναι μια εφαρμογή Microsoft 365 που σας βοηθά να παρακολουθείτε πληροφορίες και να οργανώνετε εργασίες. Η εφαρμογή είναι απλή, έξυπνη και ευέλικτη, ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία για την ομάδα σας. Παρακολουθήστε ζητήματα, , ρουτίνες, επαφές, αποθέματα και άλλα χρησιμοποιώντας προσαρμόσιμες προβολές έξυπνους κανόνες και ειδοποιήσεις για να διατηρείτε τον συγχρονισμό όλων. Με έτοιμα πρότυπα, μπορείτε να ξεκινήσετε γρήγορα λίστες στο διαδίκτυο, στη νέα μας εφαρμογή για κινητά ή με την εφαρμογή Microsoft Teams. Και επειδή είναι μέρος του Microsoft 365, μπορείτε να βασιστείτε στην ασφάλεια και τη συμμόρφωση για τις επιχειρήσεις.

Η εφαρμογή διαθέτει πολλά πρότυπα, καθένα από αυτά περιλαμβάνει διαφορετικές δομές, φόρμες εισς και κανόνες. Οι κανόνες είναι απλά “if – then” που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη δημιουργία ειδοποιήσεων ή την αλλαγή των τιμών της κάθε λίστας.

Ο χρήστης μπορεί να δημιουργήσει το δικό του πρότυπο ή να το εισαγάγει από ένα έγγραφο του Excel. Οι λίστες υποστηρίζουν 3 προεπιλεγμένες προβολές: πλέγμα, γκαλερί και ημερολόγιο και επιτρέπουν την προσαρμογή τους.

Σύμφωνα με τη σημερινή ανακοίνωση, η νέα Microsoft Lists και ορισμένα έτοιμα προς χρήση πρότυπα θα είναι διαθέσιμα έως τα τέλη του Ιούλη του 2020 και η εφαρμογή List στο Microsoft Teams θα ξεκινήσει να κυκλοφορεί από τον Αύγουστο του 2020. Οι χρήστες μπορούν επίσης να περιμένουν εφαρμογές για κινητά iOS και .

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).