Windows 10 αθροιστικές ενημερώσεις για τις εκδόσεις 1909, 1903 και 1809

Η Microsoft κυκλοφόρησε μερικές προαιρετικές αθροιστικές ενημερώσεις για τα 10 των εκδόσεων 1909, 1903 και 1809. Είναι οι πρώτες προαιρετικές ενημερώσεις από τότε που τις σταμάτησαν τον Μάρτιο λόγω της πανδημίας του COVID-19.

Η Microsoft ανέφερε τον περασμένο μήνα ότι ο Ιούλιος θα έφερνε ξανά τις προαιρετικές αθροιστικές ενημερώσεις των Windows 10 για τα Windows 10 1809 (και στις νεότερες εκδόσεις), με μικρές αλλαγές.

Στο παρελθόν, η Microsoft διέθετε τις προαιρετικές ενημερώσεις την τρίτη και τέταρτη εβδομάδα κάθε μήνα, οι οποίες ονομαζόταν “C” και “D” εβδομάδες, αντίστοιχα, και ακολουθούσαν την της εβδομάδας “B” το Patch Tuesday δηλαδή.

Τώρα η προαιρετική ενημέρωση διατίθεται την εβδομάδα C και η εταιρεία την ονομάζει “Preview” release.

Η ενημερωμένη έκδοση (δεν περιέχει ) “Preview” για τα Windows 10 στις εκδόσεις 1903 και 1909 ανεβάζει το OS number σε 18362.997 και 18363.997, αντίστοιχα. Και οι περιέχουν τις ίδιες ενημερώσεις επειδή τα δύο λειτουργικά μοιράζονται ένα κοινό σύστημα πυρήνα. Η ενημέρωση των Windows 10 στην έκδοση 1809 ανεβάζει το build στον αριθμό 17763.1369.

Υπάρχει μια πολύ μεγάλη λίστα με επιδιορθώσεις σφαλμάτων, συμπεριλαμβανομένων ορισμένων που θα είναι ευπρόσδεκτα από τους χρήστες των Windows 10 στις εκδόσεις 1903 και 1909. Για παράδειγμα ένα γνωστό ζήτημα που εμποδίζει την πρόσβαση στο Διαδίκτυο όταν χρησιμοποιούν συγκεκριμένα μόντεμ ασύρματου δικτύου (WWAN). Αυτό το ζήτημα επηρέαζε τις συσκευές με Windows 10 από την ενημέρωση που κυκλοφόρησε τις 27 Φεβρουαρίου.

Αντιμετωπίζει επίσης ένα σφάλμα που δεν άφηνε το Excel να λειτουργήσει για ορισμένους χρήστες.

Η Microsoft αναφέρει ότι κατάφερε να επιδιορθώσει επίσης την Εξερεύνηση ( Explorer) για να επιτρέπει στους χρήστες να διαγράψουν προηγούμενους όρους από το πλαίσιο και άλλο ένα πρόβλημα πάλι στην Εξερεύνηση αρχείων που δεν την άφηνε να λειτουργήσει όταν οι χρήστες άνοιγαν φακέλους με raw .

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).