iGuRu.gr οι 50 αποχρώσεις του γκρι

Το δεν είναι δημοσιογραφικό site και το αναφέρει δημόσια. Δεν έχει κάποια ιδιαίτερη κομματική απόχρωση και δεν ανήκει ή υποστηρίζεται (κρυφά) από κάποιο μεγάλο media οργανισμό.

Έτσι μπορούμε να λέμε ότι θέλουμε, κι αν ήταν να διαλέγαμε ένα χρώμα και μια απόχρωση, αυτό θα ήταν το μαύρο, και ίσως οι 50 αποχρώσεις του γκρι.

Σήμερα και για άλλη μια φορά διάβαζα τα νέα από το Google news παρατηρώντας τίτλους και εικόνες. Μου έκανε εντύπωση το πόσο πολύ ανέβηκε η αυτοπεποίθηση των Ελλήνων και αυτό φαίνεται από τους τίτλους, όταν τελικά το ORUC REIS δεν έφυγε από το αγκυροβόλιό του.

Σήμερα λοιπόν πληροφορήθηκα ότι οι Τούρκοι έκαναν πίσω λόγω του θαλάσσιου τείχους της ς. Αλήθεια υπάρχουν κάποιοι που τα πιστεύουν αυτά; Οι ηρωικοί τίτλοι κατόπιν εορτής φαίνεται να αντικατοπτρίζουν την ανάγκη μας. Ναι φαίνεται να έχουμε ανάγκη για ένα ασφαλές κράτος που μπορεί να στηρίζεται σε τείχη.

Όμως πολλοί δημοσιογράφοι φαίνεται να ξεχνούν ποιοι βάζουν πλάτες, και δίνουν τα εύσημα απλόχερα στην Ελληνική λεβεντιά, τα Ελληνικά πολεμικά πλοία, τον Ελληνικό στρατό, θέλοντας να πιστεύουν ότι η σημερινή κοινωνία είναι η ίδια με αυτή που κάποτε έβγαζε ήρωες ή ότι τα πολεμικά μέσα της Ελλάδας έχουν κάποια σχέση με τα σύγχρονα πολεμικά μέσα που κυκλοφορούν (για όσους έχουν να τα αγοράσουν).

Όχι ότι οι ήρωες χάθηκαν, σίγουρα υπάρχουν κάπου βαθιά μέσα μας και θα ξεπορτίσουν σε μια κρίση.

Η Ελλαδίτσα του 2020 έχει αβέβαιο μέλλον και είναι άκρως κατευθυνόμενη από κομματικοποιημένα media.

Ο ιός και το σανό

Τελικά ο COVID-19 είναι και αυτός κομματικοποιημένος. Δεν κυκλοφορεί σε πολιτικές συγκεντρώσεις αλλά κυκλοφορεί ευρέως στα πανηγύρια. Γιατί κανείς δεν λέει ότι το πρώτο θυσιάστηκε στον βωμό της οικονομίας; Μάλλον γιατί η Ελλαδίτσα πάει καλά στα οικονομικά της. Θα πάρουμε και 70 δις σε λίγο, αλλά κανείς δεν λέει πόσα θα δώσουμε. Ειλικρινά δεν πιστεύω στον αλτρουισμό της Ευρώπης.

Οι Πυρκαγιές

Αλήθεια είδατε πολλές εικόνες από τις πυρκαγιές στην Πελοπόννησο; Η προβολή των ζημιών φαίνεται να εξαρτάται άμεσα από το χρώμα των ΜΜΕ.

Τελικά τι να πιστέψουμε; Είναι πολύ βολικό να πιστέψουμε όλα τα παραπάνω, λύνουν όλα τα προβλήματα, Δυστυχώς όμως ορισμένοι έμαθαν να αμφισβητούν. Αυτοί οι τελευταίοι λοιπόν μάλλον περνάνε δύσκολα όταν παρατηρούν το τι συμβαίνει.

Και ανησυχούν για το που πάμε…

 

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

6 Comments

Leave a Reply
  1. Στον ίδιο άξονα λογικής με το δικό σου σχολίασα σ ένα site “στρατιωτικής δημοσιογραφίας” να το πω; και με έθαψαν στα downvotes!
    Με πνίγει αυτή την οργουελική έκφανση του πατριωτισμού που μας έχουν ενστερνίσει “αλά μάσκα”

    • Αν και έχω πάντα την ελπίδα, πως όταν όλα για εμάς έφταναν στο τέλος και απομέναμε μια χούφτα, ο Θεός γινόταν Έλληνας. : )

    • αυτές τις ιδέες δεν τις επιτρέπει η πλύση εγκεφάλου που έχουμε υποστεί όλοι από τα βιβλία ιστορίας, από τη θρησκεία και γενικότερα από κάθε θεσμό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).