Amazon Fraud Detector ανιχνεύει απάτες με μηχανική μάθηση

Η Amazon Web Services (AWS) ανακοίνωσε τη διαθεσιμότητα μιας ς εντοπισμού απάτης που βασίζεται στη μηχανική μάθηση.

Η είναι μια πλήρως διαχειριζόμενη υπηρεσία, η οποία βοηθάει στον γρήγορο εντοπισμό πιθανών κακόβουλων διαδικτυακών δραστηριοτήτων, όπως διαδικτυακή πληρωμή με απάτη ταυτότητας, δημιουργία πλαστών λογαριασμών, κατάχρηση κωδικών προώθησης “σε χιλιοστά του δευτερολέπτου”.

“Όλοι οι πελάτες και όλες οι εταιρείες μας έχουν πει ότι ξοδεύουν πολύ χρόνο και προσπάθεια προσπαθώντας να μειώσουν το ποσοστό της απάτης που συμβαίνει στους ιστότοπους και τις εφαρμογές τους”, ανέφερε ο VP του τμήματος μηχανικής μάθησης Swami Sivasubramanian της Amazon.

“Αξιοποιώντας τα 20 χρόνια εμπειρίας μας για τον εντοπισμό απάτης σε συνδυασμό με μια ισχυρή μηχανικής μάθησης, είμαστε ενθουσιασμένοι που διαθέτουμε στους πελάτες μας το Amazon Fraud Detector, ώστε να μπορούν να εντοπίζουν αυτόματα κάποια πιθανή απάτη, να εξοικονομούν χρόνο και χρήμα και να βελτιώνουν τις εμπειρίες των πελατών τους.”

Με βάση τον τύπο της απάτης που οι πελάτες θέλουν να προβλέψουν, η υπηρεσία Amazon Fraud Detector θα προεπεξεργαστεί τα , θα επιλέξει ένα αλγόριθμο και θα εκπαιδεύσει ένα μοντέλο.

Η υπηρεσία Amazon Fraud Detector εκπαιδεύει και αναπτύσσει ένα μοντέλο σε ένα πλήρως διαχειριζόμενο, ιδιωτικό API endpoint. Οι πελάτες μπορούν να στέλνουν κάθε νέα δραστηριότητα στο API, όπως εγγραφές ή νέες αγορές, για να λαμβάνουν απαντήσεις, με μια βαθμολογία του κινδύνου απάτης. Με βάση την αναφορά, η αίτηση ενός πελάτη μπορεί να καθορίσει τη σωστή πορεία δράσης που θα ακολουθηθεί, για παράδειγμα, να αποδεχτεί μια αγορά ή να τη μεταβιβάσει σε έναν άνθρωπο για περαιτέρω έλεγχο, αναφέρει η AWS.

Ο ανιχνευτής απάτης της Amazon είναι διαθέσιμος από σήμερα σε ορισμένες περιοχές των ΗΠΑ, στην Ιρλανδία, στην Σιγκαπούρη και στο Σίδνεϊ. Επιπλέον περιοχές θα προστεθούν τους επόμενους μήνες.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).