Surface Duo μια πρώτη ματιά

Επειδή υπάρχουν άτομα που περιμένουν την κυκλοφορία του Surface Duo, τα στελέχη της Microsoft συνεχίζουν να δείχνουν την συσκευή. Στο τελευταίο tweet από τον Chris Capossela, μας δείχνει πως έχει βελτιστοποιηθεί η Teams για Android προκειμένου να εμφανίζεται σωστά στην διάταξη διπλής οθόνης της συσκευής.

Στο tweet του Διευθύνοντος Συμβούλου της Microsoft και του Εκτελεστικού Αντιπροέδρου της Consumer Business, βλέπουμε τον ίδιο να παίζει Minecraft σε μια οθόνη ενώ υπάρχει μπροστά του και ένα Surface Duo (η υπάρχει στο τέλος).

Χρησιμοποιεί το επερχόμενο νέο χειριστήριο Xbox X Series για να παίξει και ένα άλλο που βρίσκεται κάτω από την κύρια οθόνη του. Ωστόσο, αυτό που είναι πιο σημαντικό είναι αυτό που εμφανίζεται στην οθόνη του Surface Duo (όπως φαίνεται στην παραπάνω εικόνα.)

Κοιτώντας προσεκτικά, υποθέτουμε ότι είναι η εφαρμογή Teams που έχει επεκταθεί και στις δύο . Στην κορυφή της οθόνης υπάρχου παράθυρα με τους παρευρισκομένους, (δείχνει τους Yusuf Mehdi, Satya Nadella και άλλα στελέχη). Ενώ η κάτω οθόνη φαίνεται να δείχνει ένα βίντεο ή μια παρουσίαση που μοιράζεται κάποιος στη συνάντηση.

Μπορεί ο Capossela να χρησιμοποιεί μια εσωτερική του Teams που υποστηρίζει ήδη το Duo, αλλά φαίνεται ότι η Microsoft έχει βελτιστοποιήσει την εφαρμογή για τη συσκευή. Αυτά είναι τα τελευταία νέα για τους τρελαμένους με την Microsoft, ή για αυτούς που περιμένουν το Duo. Γνωρίζουμε ήδη ότι η Microsoft έχει βελτιστοποιήσει τις Edge, Outlook, OneNote και Office για τη συσκευή.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).