iGuRu
Now Reading
Netflix πετάξτε άτομα από τον λογαριασμό σας
iGuRu

Netflix πετάξτε άτομα από τον λογαριασμό σας

Είναι εύκολο να μοιραστείτε τη σύνδεσή σας στο Netflix. Μπορεί όμως να το μετανιώσετε. Ίσως ο/η πρώην σας να έχει ακόμα τον κωδικό πρόσβασής σας, ή ίσως έχετε συνδέσει στο Netflix μια τηλεόραση από Airbnb και όλοι όσοι μένουν εκεί κάνουν streaming από τον λογαριασμό σας.

Παρακάτω θα δούμε πως μπορείτε να ανακτήσετε την πρόσβαση του λογαριασμού σας στο Netflix.Netflix - Netflix πετάξτε άτομα από τον λογαριασμό σας

Κάθε λογαριασμός Netflix επιτρέπει ένα περιορισμένο αριθμό streaming ταυτόχρονα (δύο για ένα τυπικό πρόγραμμα HD ή τέσσερις για ένα premium πρόγραμμα 4K UHD.) Η απομάκρυνση ατόμων από τον λογαριασμό σας θα σας επιτρέψει να δείτε και σεις κάποια σειρά, κάτι που δικαιούσθε αφού πληρώνετε τον λογαριασμό.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, η κοινή χρήση του λογαριασμού σας μπορεί να οδηγήσει το Netflix να τον κλειδώσει προσωρινά. Το Netflix υποτίθεται ότι δεν εγκρίνει να μοιράζεστε τον λογαριασμό σας, και η κοινή χρήση λογαριασμών προορίζεται επίσημα για οικογένειες που ζουν μαζί.

Επιλογή 1: Κατάργηση συσκευών από τον λογαριασμό σας στο Netflix

Εάν θέλετε να απομακρύνετε όλες αυτές τις συσκευές από τον λογαριασμό σας, υπάρχει ένας γρήγορος τρόπος να το κάνετε. Αρχικά, ανοίξτε τη σελίδα ρυθμίσεων λογαριασμού του Netflix, από το προφίλ σας στην επάνω δεξιά γωνία της ιστοσελίδας και κάνοντας κλικ στο “Λογαριασμός”. (Ο λογαριασμός σας μπορεί να ανοίξει άμεσα από εδώ)

Βρείτε και κάντε κλικ στο “Αποσύνδεση από όλες τις συσκευές” ή άμεσα από εδώ .

Screenshot 2020 08 12 11 21 57 - Netflix πετάξτε άτομα από τον λογαριασμό σας

Κάντε κλικ στο κουμπί “Έξοδος” για να αποσυνδεθεί αυτόματα το Netflix σε όλες τις συσκευές που έχουν συνδεθεί στο λογαριασμό σας. Όπως βλέπετε παραπάνω, ενδέχεται να χρειαστούν έως και οκτώ ώρες.

Αυτό θα αποσυνδέσει αναγκαστικά όλες τις συσκευές που μπορείτε να δείτε στη σελίδα ““. Έτσι, αν κάποτε συνδεθήκατε στο Netflix από μια τηλεόραση στο Airbnb, αυτή η τηλεόραση δεν θα είναι πλέον συνδεδεμένη στον λογαριασμό σας. Εάν δεν έχετε δώσει τον κωδικό πρόσβασής σας σε κανέναν, έχετε τελειώσει.

Επιλογή 2: Αλλάξτε τον κωδικό πρόσβασής σας

Το πρώτο βήμα που περιγράφουμε παραπάνω δεν θα λειτουργήσει αν κάποιος έχει τον κωδικό πρόσβασής σας στο Netflix. Για να μην μπορέσει να συνδεθεί ξανά θα πρέπει να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασής σας.

Για να το κάνετε αυτό, μεταβείτε στη σελίδα ρυθμίσεων λογαριασμού του Netflix (μενού προφίλ> Λογαριασμός) και κάντε κλικ στην επιλογή “” στα δεξιά της σελίδας μέλους και χρέωσης.

Δώστε τον τρέχοντα κωδικό πρόσβασης και πληκτρολογήστε το νέο κωδικό πρόσβασης δύο φορές.

Screenshot 2020 08 12 11 28 41 - Netflix πετάξτε άτομα από τον λογαριασμό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει το “Να απαιτηθεί από όλες τις συσκευές να επανασυνδεθούν με τον νέο κωδικό πρόσβασης.”

Μετά θα πρέπει να συνδεθείτε ξανά στο Netflix σε όλες τις συσκευές σας. Ωστόσο, οποιοσδήποτε άλλος χρησιμοποιεί τον λογαριασμό σας Netflix θα πρέπει να γνωρίζει τον κωδικό πρόσβασής σας.

Τελικά, η απομάκρυνση ατόμων από τον λογαριασμό σας στο Netflix είναι σαν να διώχνεις άτομα από το Wi-Fi και  αν αυτά τα άτομα γνωρίζουν τον κωδικό πρόσβασής σου, ο μόνος τρόπος για να διασφαλίσεις ότι θα μείνουν έξω είναι να αλλάξεις τον κωδικό πρόσβασης.

Διαβάστε τις Τεχνολογικές Ειδήσεις από όλο τον κόσμο, με την εγκυρότητα του iGuRu.gr

Ακολουθήσετε μας στο Google News

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

iGuRu.gr © 2012 - 2021 Keep it Simple Stupid Custom Theme

Scroll To Top