CustomFolder δωρεάν εφαρμογή τροποποίησης φακέλων

Το είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα για συσκευές με Windows που σας επιτρέπει να αλλάξετε το των φακέλων και να προσθέσετε έως και εννέα διαφορετικά εικονίδια σε κάθε φάκελο του συστήματός σας.

Τα Windows διαθέτουν επιλογές για την προσαρμογή των εικονιδίων των φακέλων, αν όμως θέλετε να έχετε περισσότερο έλεγχο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το CustomFolder, ένα τρίτου.

Το πρόγραμμα μετά την εγκατάσταση δεν θα τρέξει άμεσα, π.χ. από το μενού Έναρξη (Start menu). Πρέπει να κρατήσετε πατημένο το πλήκτρο Shift στην Εξερεύνηση αρχείων και κάντε δεξί σε ένα φάκελο για να επιλέξετε το “Custom Folder” που υπάρχει εκεί.

Το παράθυρο εμφανίζει τα διαθέσιμα χρώματα, 40 συνολικά, τα οποία μπορείτε να επιλέξετε για να δώσετε νέο χρώμα στο φάκελο που επιλέξατε. Εκτός από αυτό, είναι δυνατή και η προσθήκη εικονιδίων στο φάκελο.
Η χρήση του προγράμματος είναι λίγο δύσκολη καθώς πολλά από τα εικονίδια είναι μικρά και συχνά δεν είναι σαφές πως ακριβώς φαίνεται πριν κάνετε κλικ σε αυτό.

Το πρόγραμμα συνοδεύεται από φακέλους γεμάτους εικονίδια φακέλων. Υποστηρίζει έξι συλλογές εικονιδίων που μπορείτε να προσθέσετε χειροκίνητα, υπό την προϋπόθεση ότι έχετε πρόσβαση στα εικονίδια φακέλου.

Ο ιστότοπος του προγραμματιστή προσφέρει περισσότερες οδηγίες για την λειτουργία της εφαρμογής.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by newsbot

Αν και τα δελτία τύπου θα είναι από πολύ επιλεγμένα έως και σπάνια, είπα να περάσω ... γιατί καμιά φορά κρύβονται οι συντάκτες.

2 Comments

Leave a Reply

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).