Foxconn: κατασκευή του iPhone στο Μεξικό

Οι εταιρείες και Pegatron, οι μεγαλύτεροι συνεργάτες της Apple που κατασκευάζουν το iPhone στην Κίνα, σκέφτονται να δημιουργήσουν νέες εγκαταστάσεις παραγωγής στο Μεξικό για ευνόητους λόγους.

Σύμφωνα με μια δημοσίευση της El Economista, η Foxconn είναι στο στάδιο για ένα νέο εργοστάσιο στο Μεξικό. Η εταιρεία διαθέτει ήδη συνολικά πέντε διαφορετικά εργοστάσια στη χώρα, αλλά είναι υπεύθυνα για την παραγωγή τηλεοράσεων και .

Έτσι, η κατασκευή ενός νέου εργοστασίου θα στοχεύει ειδικά στο iPhone. Το ενδιαφέρον είναι ότι η Apple δεν φαίνεται να εμπλέκεται σε αυτό το νέο σχέδιο και η απόφαση ξεκινά εξ ολοκλήρου από την Foxconn.

Ταυτόχρονα, σύμφωνα με , η Pegatron εξετάζει επίσης μια παρόμοια κίνηση.

Η ίδια η Apple προσπαθεί να μειώσει την εξάρτηση της από την Κίνα, ειδικά μετά τον εμπορικό αποκλεισμό των Ηνωμένων Πολιτειών στην Κίνα.

Ο εταιρεία από το Cupertino θεωρείται από καιρό ένας πιθανός στόχος για την του υ αν η κυβέρνηση θελήσει αντίποινα από κάποια Αμερικάνικη εταιρεία για τις κυρώσεις που αντιμετωπίζει η Huawei και η TikTok από τις ΗΠΑ.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

3 Comments

Leave a Reply
  1. “Apple δεν φαίνεται να εμπλέκεται σε αυτό το νέο σχέδιο και η απόφαση ξεκινά εξ ολοκλήρου από την Foxconn…”

    πλακα μας κανετε;;;;;

    • Παναγιώτη δεν υπάρχει εργοστάσιο Apple. Την παραγωγή των προϊόντων της την αναλαμβάνουν διάφοροι κατασκευαστές απ όλο τον κόσμο.
      Για παράδειγμα
      Η Βosch Sensortech που φτιάχνει το επιταχυνσιομετρο έχει εργοστάσια στην Γερμανία, στις ΗΠΑ, στην Κίνα, στη Νότια Κορέα, στην Ταϊβάν, στην Ιαπωνία και στην Σιγκαπούρη
      Η Cirrus Logic στις ΗΠΑ έχει εργοστάσια στο Ηνωμένο Βασίλειο, στη Νότια Κορέα, στην Ταϊβάν, στην Ιαπωνία και στην Σιγκαπούρη.
      Αν η Bosch αποφασίσει να ανοίξει ένα εργοστάσιο στην Ελλάδα για να παράγει το αντίστοιχο εξάρτημα, αυτό δεν αφορά το διοικητικό συμβούλιο της Apple. Αν η Cirrus Logic ή η Foxconn αποφασίσουν να μεταφέρουν την παραγωγή στο Μεξικό ή στον Καναδά, επίσης δεν αποτελεί θέμα της Apple.

      • Άλλο έγραψα φίλε μου. Ότι και η απλ έβαλε το χεράκι της μέσω του Τραμπ και ο Τραμπ μέσω της απλ. .., Παρ ότι δεν φαίνεται σαν εμπλεκομενη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).