Στρατηγική της CISA για ασφαλή ανάπτυξη δικτύων 5G

Η Υπηρεσία Κυβερνοασφάλειας και Ασφάλειας Υποδομών (CISA) του Υπουργείου Εσωτερικής Ασφάλειας των ΗΠΑ (DHS) δημοσίευσε λεπτομέρειες σχετικά με τη στρατηγική της για την ανάπτυξη δικτύων 5G στις ΗΠΑ.

Η πέμπτη γενιά (5G) ς τεχνολογία αναμένεται να αποφέρει πολλά , συμπεριλαμβανομένων υψηλότερων ποσοστών δεδομένων και υψηλής χωρητικότητας δικτύου, επιτρέποντας έτσι τις εξελίξεις σε τομείς όπως οι έξυπνες πόλεις, τα αυτόνομα οχήματα και πολλά άλλα.

Αρχικά, το 5G θα λειτουργεί σε ένα μη δίκτυο (NSA), αλλά θα πρέπει να μεταβεί σε αυτόνομο (SA) 5G μέσα σε αρκετά χρόνια, επιτρέποντας στους χρήστες να επωφεληθούν πλήρως από τα οφέλη που προσφέρει η τεχνολογία.

Πέρυσι, πάνω από 30 χώρες ανέπτυξαν  ένα έγγραφο που προσδιορίζει συστάσεις για την ανάπτυξη του 5G, το οποίο οι ΗΠΑ χρησιμοποίησαν για να αναπτύξουν την Εθνική Στρατηγική για την Εξασφάλιση του 5G και περιγράφει λεπτομερώς τον τρόπο με τον οποίο οι ΗΠΑ θα εξασφαλίσουν την υποδομή 5G τόσο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό.

Η στρατηγική 5G της CISA συμφωνεί πλήρως με το παρόν έγγραφο, παρέχοντας πληροφορίες σχετικά με πέντε στρατηγικές πρωτοβουλίες που αποσκοπούν στη διασφάλιση της ασφαλούς και ανθεκτικής υποδομής του 5G.

Ο οργανισμός, ο οποίος αναφέρει ότι θα επικεντρωθεί στο να διασφαλίσει  ότι οι καθιερωμένες εταιρικές σχέσεις στον τομέα των υποδομών ζωτικής σημασίας θα χρησιμοποιηθούν για τις αναπτύξεις 5G, δημοσίευσε επίσης ένα infographic για να βοηθήσει στην εύκολη κατανόηση των οφελών και των κινδύνων που συνδέονται με το 5G.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.082 εγγεγραμμένους.

Written by Anastasis Vasileiadis

Οι μεταφράσεις είναι σαν τις γυναίκες. Όταν είναι ωραίες δεν είναι πιστές και όταν είναι πιστές δεν είναι ωραίες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).