Windows 10 : Αρχίζουν να εμφανίζονται οι στρογγυλεμένες γωνίες

Άρχισαν να εμφανίζονται στις ενσωματωμένες των Windows 10 οι στρογγυλεμένες γωνίες των παραθύρων. Δείτε την αριθμομηχανή και τις Φωτογραφίες.

Η νέα εμφάνιση των Windows 10 έρχεται στις ενσωματωμένες εφαρμογές του λειτουργικού συστήματος καθώς η εταιρεία έχει ξεκινήσει να εργάζεται σε μια νέα στρογγυλεμένη γωνιά στα βοηθητικά παράθυρα.

Εφαρμογές όπως η Αριθμομηχανή και Φωτογραφίες έχουν ήδη αποκτήσει νέο σχήμα στα βοηθητικά παράθυρα που εμφανίζονται μετά από δεξί κλικ του χρήστη.

Η Microsoft προσπαθεί εδώ και καιρό να αλλάξει την εμφάνιση των Windows και μάλιστα γνωρίζουμε ότι προσπαθεί να επανασχεδιάσει το με την έκδοση 20H2.

Οι πρώτες αλλαγές που λογικά είναι εμφανείς και στους υπολογιστές σας, έρχονται στην εμφάνιση των προγραμμάτων Αριθμομηχανή, Φωτογραφίες, Ταινίες και Τηλεόραση, Χάρτες, Ημερολόγιο και Αυτοκόλλητες σημειώσεις.

Αυτό πιθανότατα οφείλεται στην των νέων στοιχείων ελέγχου WinUI στις εφαρμογές. Μέχρι στιγμής η αλλαγή δεν έχει διεισδύσει στο ίδιο το των Windows, αλλά από τα στιγμιότυπα ς που δημοσίευσε η Microsoft, είναι πραγματικά χρόνου να δούμε τις στρογγυλεμένες γωνίες παντού.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).