Windows 10 επιδιορθώθηκε το σφάλμα με τους SSD (επιτέλους)

Το , γνωστό και ως έκδοση 2004, κυκλοφόρησε τον Μάιο με τουλάχιστον δέκα γνωστά ζητήματα. Η Microsoft μεγάλωσε αργότερα τη λίστα των προβλημάτων αναγνωρίζοντας σε ότι αυτή η ενημέρωση υπάρχει άλλο ένα σφάλμα στο εργαλείο Drive Optimize.

Μετά την σε Windows 10 έκδοση 2004, οι παρατήρησαν ότι το Optimize Drives (επίσης γνωστό και σαν εργαλείο ανασυγκρότησης δίσκων) δεν καταγράφει σωστά την τελευταία φορά που βελτιστοποιεί ένα δίσκο.Windows 10 May 2020 Update κυκλοφόρησε επίσημα

Διαβάστε: Windows 10 2004: Κάνει συχνή ανασυγκρότηση SSD δίσκων

Έτσι όταν ανοίγετε το εργαλείο, θα δείτε ότι η SSD που διαθέτετε στον υπολογιστή σας αναφέρει ότι “χρειάζεται βελτιστοποίηση” παρόλο που την έχετε ήδη βελτιστοποιήσει χειροκίνητα.

Δεδομένου ότι “ξεχνάει” τους χρόνους βελτιστοποίησης, το ενσωματωμένο εργαλείο συντήρησης των Windows 10 αρχίζει να ανασυγκροτεί τους SSD πολύ πιο συχνά όταν κάνετε επανεκκίνηση των Windows.

Με τα Windows 10 Build 19042.487 (20H2) που αυτή τη στιγμή κυκλοφορούν για τους Insiders, η Microsoft κατάφερε επιτέλους να λύσει το πρόβλημα στο εργαλείο ανασυγκρότησης.

Όπως ίσως γνωρίζετε, η ανασυγκρότηση ενός SSD σε καθημερινή βάση δεν είναι και πολύ καλή ιδέα. Αφού αγνόησε τις αναφορές και τα σχόλια των χρηστών για περισσότερο από 5 μήνες, η Microsoft επιδιόρθωσε επιτέλους το πρόβλημα ανασυγκρότησης με το Build 19042.487 που βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο κανάλι Beta.

Η Microsoft αναμένεται να κυκλοφορήσει αυτές τις ενημερώσεις για όλους (όχι μόνο για τους Insiders) μέσω του και στην έκδοση 2004 αργότερα αυτήν την εβδομάδα.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).