Tenet γέμισε το διαδίκτυο ψεύτικα torrents

Η επίσημη πρεμιέρα του Tenet έχει προκαλέσει σάλο στις πειρατικές ιστοσελίδες. Φαίνεται να υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για την ταινία και κάποιοι εκμεταλλεύονται το γεγονός. Χιλιάδες άνθρωποι έχουν εξαπατηθεί κατεβάζοντας ψεύτικα αντίγραφα της ταινίας.

Σε όλο τον κόσμο, εκατομμύρια άνθρωποι περίμεναν την κυκλοφορία του θρίλερ επιστημονικής φαντασίας του Christopher Nolan ‘Tenet.'

Η ταινία είχε προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει τον Ιούλιο, αλλά, μετά από αρκετές καθυστερήσεις λόγω της πανδημίας, η Bros. ανακοίνωσε ότι η πρεμιέρα θα πραγματοποιηθεί πριν από τα τέλη του Αυγούστου.

Αυτή την εβδομάδα, το Tenet έκανε πρεμιέρα σε πολλές χώρες, όπως η Αυστραλία, ο , η , η Γερμανία, η Νότια Κορέα και το Ηνωμένο Βασίλειο.

Όσοι όμως αποφάσισαν να δουν την ταινία στο σπίτι τους και δοκίμασαν να κατεβάσουν κάποιο torrent την πάτησαν. Όλες οι πειρατικές ιστοσελίδες έχουν γεμίσει με πλαστά αντίγραφα της Tenet.

Αυτό φυσικά δεν είναι νέο φαινόμενο. Σχεδόν όλες οι δημοφιλείς ταινίες έχουν ψεύτικα αντίγραφα που κυκλοφορούν μέσω torrent για ευνόητους λόγους.

Αυτές οι ψεύτικες κυκλοφορίες μπορούν να οδηγήσουν σε κάθε είδους κακόβουλο λογισμικό, ιούς ή και κάτι άλλο ακόμα χειρότερο. Υπάρχουν και σχετικά ακίνδυνα αλλά συνήθως για να ανεβάσει κάποιος το ψεύτικο torrent σκοπεύει σε προσωπικό όφελος.

Τα torrents συμπεριλαμβάνουν ένα αρχείο που υποτίθεται ότι είναι η ταινία αλλά δεν μπορεί να αναπαραχθεί. Περιέχει όμως και ένα αρχείο readme, που στέλνει όσους θέλουν να δουν την ταινία σε ιστότοπους που ζητάνε στοιχεία πιστωτικής κάρτας “για λόγους επαλήθευσης”.

Σε γενικές γραμμές, αυτά τα ψεύτικα torrents ενισχύονται από ψεύτικους seeders. Έτσι ενώ φαίνεται να υπάρχουν χιλιάδες “πραγματικοί” seeders, δεν είναι άνθρωποι.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.086 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).