Δωρεάν κόμικ του Black Panther από το Comixology

Η πλατφόρμα κόμικς Comixology, που ανήκει στο , προσφέρει δωρεάν μια μεγάλη ποικιλία από κόμικς του Black Panther της Marvel, τουλάχιστον για αυτό το Σαββατοκύριακο.

Η απροειδοποίητη δωρεάν προσφορά έγινε αντιληπτή από tweeters και Redditors, χωρίς το Comixology ή η Amazon να έχει προβεί σε κάποια σχετική ανακοίνωση. Πολλά κόμικς της Marvel που σχετίζονται με τη φανταστική αφρικανική χώρα Wakanda, όπου βρίσκεται ο ήρωας Μαύρος Πάνθηρας (Black Panther), διατίθενται δωρεάν.

Η δωρεάν προσφορά έρχεται μια εβδομάδα μετά τον πρόωρο θάνατο του Chadwick Boseman, του ηθοποιού που έπαιξε τον Βασιλιά T'Challa στην ταινία Black Panther του 2018, καθώς και σε άλλες ταινίες της Marvel Cinematic Universe. Ο Boseman έπασχε από καρκίνο του παχέος εντέρου, έδωσε μάχη με την ασθένειά του για τέσσερα χρόνια και δυστυχώς πέθανε στις 28 Αυγούστου 2020.

Η Marvel έγινε μέλος της συνδρομητικής ς Comixology Unlimited το 2017, και έδωσε στους συνδρομητές της σε μερικά από τα μεγαλύτερα κόμικ της ιστορίας της. Τα μέλη πληρώνουν 5,99 $ το μήνα για απεριόριστη πρόσβαση σε πάνω από 25.000 τίτλους που παρέχει η Comixology, και που προέρχονται από τις Marvel, DC, Dark Horse και άλλους ανεξάρτητους εκδότες.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).