Cloudflare και Internet Archive μαζί για σελίδες Always Online

Η Cloudflare και το Internet Archive συνεργάζονται για την αρχειοθέτηση ακόμη περισσότερου δημόσιου ιστού, αναφέροντας ότι θα κάνουν τον ιστό πιο αξιόπιστο.

Στο πλαίσιο αυτής της κοινής προσπάθειας, οι ιστότοποι που χρησιμοποιούν την υπηρεσία Online του Cloudflare θα μπορούν να επιτρέπουν στην εταιρεία υποδομής διαδικτύου να μοιράζεται το όνομα κεντρικού υπολογιστή και τις διευθύνσεις URL με το του Internet Archive, ώστε η ιστοσελίδα τους να μπορεί να αρχειοθετείται αυτόματα.

Όταν ένας ιστότοπος είναι εκτός ς, η Cloudflare θα μπορεί στη συνέχεια να ανακτήσει την πιο πρόσφατα αρχειοθετημένη έκδοση από το Internet Archive, έτσι ώστε το περιεχόμενο μιας τοποθεσίας να είναι προσβάσιμο στους χρήστες.

“Το Wayback Machine του Internet Archive διαθέτει μια εντυπωσιακή υποδομή που μπορεί να αρχειοθετήσει τον ιστό σε κλίμακα”, ανέφερε ο Διευθύνων Σύμβουλος και συνιδρυτής της Cloudflare, Matthew Prince.

“Δουλεύοντας μαζί, μπορούμε να κάνουμε ένα ακόμη βήμα για να κάνουμε το Δια πιο ανθεκτικό σταματώντας τα προβλήματα των διακομιστών για τους πελάτες μας και αυτό με τη σειρά του θα βοηθήσει όταν σταματήσει μια επιχείρηση να λειτουργεί στο δια”.

Σύμφωνα με το Internet Archive, περισσότερες από 468 δισ ιστοσελίδες είναι διαθέσιμες μέχρι σήμερα μέσω του Wayback Machine.

“Αρχειοθετούμε διευθύνσεις URL που προσδιορίζονται μέσω ποικίλων διαφορετικών μεθόδων, όπως την ανίχνευση από λίστες εκατομμυρίων ιστότοπων, που υποβλήθηκαν από χρήστες μέσω της λειτουργίας ” Αποθήκευση της σελίδας τώρα” του Wayback Machine. Η υπηρεσία συλλέγει διευθύνσεις από τα άρθρα της Wikipedia, τα , και βασίζεται σε έναν αριθμό άλλων “σημάτων” και πηγών, όπως τα ειδήσεων. Μια πρόσθετη πηγή διευθύνσεων URL που θα διαθέτουμε θα προέρχεται από τους πελάτες της υπηρεσίας Cloud Online της Cloudflare,” αναφέρει ο διευθυντής του Wayback Machine Mark Graham σε μια δημοσίευση στο blog.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).