AV-Test: ESET Mobile Security καλύτερο antivirus για Android

Η ESET, έλαβε την ύψιστη βαθμολογία (top score) στο τελευταίο AV-Test για το καλύτερο λογισμικό προστασίας από ιούς για Android. Ο ανεξάρτητος οργανισμός δοκιμών AV-Test χρησιμοποιεί μία από τις μεγαλύτερες συλλογές ψηφιακών δειγμάτων κακόβουλου λογισμικού στον κόσμο για να δημιουργήσει ένα ρεαλιστικό περιβάλλον για ακριβείς δοκιμές.

Τον Ιούλιο του 2020, ο οργανισμός AV-Test αξιολόγησε 17 προϊόντα για Android, χρησιμοποιώντας τις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις τους και τις πιο πρόσφατες εκδόσεις όλων των προϊόντων.

Η δοκιμή επικεντρώθηκε στην ανίχνευση κακόβουλου λογισμικού και τη χρηστικότητα του προϊόντος, συμπεριλαμβανομένης της απόδοσης και του αριθμού ψευδών θετικών εντοπισμών.

Το ESET Mobile Security (EMS) πέτυχε κορυφαίες βαθμολογίες σε όλη τη σειρά δοκιμών με 6.0 / 6.0 Βαθμολογία Προστασίας, 6.0 / 6.0 Βαθμολογία Απόδοσης και 6.0 / 6.0 Βαθμολογία Χρηστικότητας.

Η εφαρμογή ESET Mobile Security για Android διακρίθηκε επίσης γιατί δεν επηρεάζει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και δεν επιβραδύνει τη συσκευή. Τα βασικά χαρακτηριστικά της λύσης που αναφέρεται στη δοκιμή περιλαμβάνουν:

Έλεγχο εφαρμογών: Μια δυνατότητα που επιτρέπει, απορρίπτει ή περιορίζει την πρόσβαση σε συγκεκριμένες εφαρμογές
Αποκλεισμό κλήσεων: Αποκλείει κλήσεις από συγκεκριμένους ή άγνωστους αριθμούς
Ασφαλή : Προστασία από κακόβουλες ιστοσελίδες ή / και phishing

Σχολιάζοντας τα αποτελέσματα, ο Branislav Orlík, Product Manager στην ESET, αναφέρει:

“Η αναγνώριση της ESET από τον οργανισμό AV-Test αποτελεί απόδειξη της αφοσίωσής μας στους πελάτες μας και της υπόσχεσής μας να προσφέρουμε διαρκώς τα μέγιστα όταν πρόκειται για λύσεις ασφάλειας ΙΤ. Οι τηλεφωνικές μας συσκευές βρίσκονται στο επίκεντρο της ψηφιακής μας ζωής και είναι ζωτικής σημασίας η προστασία των χρηστών και των προσωπικών και επαγγελματικών τους δεδομένων. Έχουμε την τιμή να αναγνωριστούμε για τις πρωτοποριακές λύσεις μας και για τη δέσμευσή μας να καινοτομούμε και να αναβαθμίζουμε πάντα τα προϊόντα μας”.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by newsbot

Αν και τα δελτία τύπου θα είναι από πολύ επιλεγμένα έως και σπάνια, είπα να περάσω ... γιατί καμιά φορά κρύβονται οι συντάκτες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).