Microsoft Flight Simulator : 40 χρόνια ιστορία

Η έβγαλε ένα βίντεο με την 40ετή εξέλιξη του παιχνιδιού Flight . Αποτελεί ταυτόχρονα και μία αναδρομή στην εξέλιξη των και των παιχνιδιών στην ιστορία των .

Η Microsoft ξεκίνησε σήμερα το συνέδριο Ignite και για αρχή παρουσίασε το πώς έχει αλλάξει το Microsoft Flight Simulator από την εισ του το 1982 μέχρι σήμερα. Η σχεδόν 40ετής ιστορία δείχνει επίσης πόσο έχουν αλλάξει τα παιχνίδια στο PC, και πως σήμερα το Microsoft Flight Simulator μπορεί με ακρίβεια να χαρτογραφήσει τον πραγματικό κόσμο σε έναν εικονικό.

Το βίντεο της Microsoft ξεκινά με το Microsoft Flight Simulator 1.0 , το οποίο κυκλοφόρησε αρχικά το 1982 για υπολογιστές συμβατούς με IBM. Επέτρεπε στους να πετούν ένα Cessna 182 σε όλη τη Νέα Υόρκη, στο Σιάτλ, στο Λος Άντζελες και στο Σικάγο.

Δύο χρόνια αργότερα, το 1984, η Microsoft κυκλοφόρησε το Flight Simulator 2.0, βελτιώνοντας τα συνολικά γραφικά και προσθέτοντας υποστήριξη χειριστηρίου. Η έκδοση 3.0 έφτασε στη συνέχεια το 1988, με επιπλέον αεροσκάφη και προσαρμόσιμες οθόνες. Το Flight Simulator 4.0 πρόσθεσε πολλά χαρακτηριστικά, όπως τυχαίο καιρό και δυναμικό τοπίο για τη βελτίωση της εμπειρίας του παιχνιδιού. Ήταν επίσης η πρώτη έκδοση για Mac, με μια σειρά προσαρμοσμένων mods.

Το Flight Simulator 5.0 έφτασε στη συνέχεια το 1993, ανοίγοντας το δρόμο για βελτιωμένο ρεαλισμό στη σειρά, χάρη στη νέα υποστήριξη υφής. Η έκδοση 5.1 συνέχισε την τάση για περισσότερο ρεαλισμό, καθώς το Flight Simulator για 95 έκανε το ντεμπούτο του το 1996 με υψηλότερα ποσοστά καρέ και περισσότερα αεροσκάφη για να διαλέξετε. Αρκετές εκδόσεις αργότερα, το Flight Simulator 2000 εμφανίστηκε το 1999. Αυτή ήταν μια σημαντική κυκλοφορία για τη Microsoft, σε μια εποχή όπου τα τρισδιάστατα παιχνίδια ωθούσαν όλο και περισσότερο στα όρια τις κονσόλες παιχνιδιών.

Στο βίντεο της Microsoft, μπορείτε να θαυμάσετε τα άλματα στα γραφικά, μέχρι και την κυκλοφορία του Microsoft Flight Simulator 2002 το 2001. Η εικονικού πιλοτηρίου 3D ήταν ιδιαίτερα εντυπωσιακή εκείνη τη εποχή, επιτρέποντάς σας να προσποιηθείτε ότι είστε γνήσιοι πιλότοι με θέα μέσα από το πιλοτήριο.

Το Flight Simulator X, που κυκλοφόρησε το 2006, ήταν η σειρά συνεχίστηκε για μεγάλο χρονικό διάστημα. Η Microsoft πρόσθεσε σε νέα αεροσκάφη, μια σειρά από πακέτα επέκτασης και κυκλοφόρησε το παιχνίδι σε DVD, για πρώτη φορά.

Η Microsoft δεν αναβίωσε πλήρως το Flight Simulator μέχρι τις αρχές του τρέχοντος έτους, όπου έχει τον φιλόδοξο στόχο να χαρτογραφήσει τον πραγματικό κόσμο ώστε οι παίκτες να πετούν οπουδήποτε και χάρη στην τεχνητή νοημοσύνη Azure, να βλέπουν τον καιρό σε πραγματικό χρόνο . παρέχει επίσης και μια επιλογή πολλών διαφορετικών αεροσκαφών.

Συγκρίνοντας τις εκδόσεις με την πάροδο των ετών, θα συνειδητοποιήσετε πόσο απίστευτα έχει αλλάξει αυτό το συγκεκριμένο παιχνίδι και γενικά οι πιο παλιοί από εσάς θα αντιληφθείτε πόσο έχετε μεγαλώσει….. Δείτε παρακάτω τα 40 χρόνια ιστορίας του παιχνιδιού:

https://www.youtube.com/watch?v=AhqgD_FUK_M

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).