Διαγράψτε παλιά Likes στο Facebook

Τσακωθήκατε με κάποιον φίλο? Χωρίσατε με το έτερο ήμισυ και θέλετε να σβήσετε όλα τα Likes που του είχατε κάνει στο ? Δείτε πως μπορείτε να αλλάξετε το παρελθόν σας.

Αν και το φυσικό, πραγματικό παρελθόν του δεν μπορεί να το αλλάξει κανένας, μπορείτε όμως να αλλάξετε όλες τις ηλεκτρονικές σας προτιμήσεις στα social media. Εάν θέλετε να διαγράψετε όλα τα “Likes” και τις αντιδράσεις σας που κατά καιρούς έχετε κάνει σε αναρτήσεις άλλων στο Facebook, τότε διαβάστε αυτό το άρθρο.

Το Facebook επιτρέπει στους χρήστες να διαχειρίζονται, να προβάλλουν και να αφαιρούν τις επισημάνσεις “Μου αρέσει”, καθώς και άλλες αντιδράσεις, με τη βοήθεια ενσωματωμένων επιλογών. Προφανώς στην εταιρεία έχουν καταλάβει ότι δεν υπάρχει αιώνια ηλεκτρονική φιλία, και ότι όταν χωρίζει ένα ζευγάρι διαγράφει το παρελθόν οριστικά.

Και έτσι, ενώ από την αρχή ύπαρξης του Facebook, η εταιρεία έφτιαξε τη λειτουργία “Μου αρέσει”, ώστε να δείξετε την αγάπη σας σε μία ανάρτηση, φωτογραφία, σχόλιο κλπ ενός φίλου, φρόντισε και να μπορείτε να τις σβήσετε μαζικά.

Ας υποθέσουμε ότι σας άρεσαν οι δημοσιεύσεις του συντρόφου σας πριν από δύο χρόνια και τώρα που χωρίσατε, θέλετε να κατσετε όλες τις αντιδράσεις και τις επισημάνσεις “Μου αρέσει”. Παρόλο που δεν είναι δυνατό να στοχεύσετε ένα συγκεκριμένο άτομο, μπορείτε να καταργήσετε τις επισημάνσεις “Μου αρέσει” εφαρμόζοντας ορισμένα .

Τα φίλτρα αυτά θα σας βοηθήσουν να βρείτε όλες τις δραστηριότητες σε μια συγκεκριμένη ημερομηνία, ώστε να μπορείτε να τα ελέγξετε και να τα αφαιρέσετε. Πάμε να δούμε πώς να διαγράψετε τις παλιές προτιμήσεις και τις αντιδράσεις σας στο Facebook

1. Ανοίξτε τον ιστότοπο του Facebook και συνδεθείτε με το προφίλ σας.

2. Κάντε στο κάτω βελάκι που βρίσκεται στην επάνω δεξιά γωνία κλικ στην εικόνα του προφίλ σας.

3. Επιλέξτε Ρυθμίσεις & απόρρητο και μετά το Αρχείο Δραστηριοτήτων.

Εναλλακτικά, μπορείτε να ανοίξετε την ίδια σελίδα εισάγοντας την ακόλουθη διεύθυνση URL στη γραμμή διευθύνσεων του προγράμματος περιήγησης :  https://www.facebook.com/your-username/allactivity/

4. Κάντε κλικ στο κουμπί Φιλτράρισμα.

5. Από το κυλιόμενο μενού επιλέξτε το “Μου αρέσει και αντιδράσεις”. Στην παράγραφο “Έτος” μπορείτε να επιλέξετε το έτος που ενδιαφέρεστε ή ακόμα και όλα (All) τα έτη παρουσία σας στο Facebook.

6. Κάντε κλικ στο κουμπί “Save changes” (Αποθήκευση αλλαγών).

7. Στην αριστερή στήλη βρείτε την (τις) ανάρτηση (εις) που δεν σας αρέσει πλέον.

8. Για κάθε μία κάντε κλικ στο κουμπί με τις τρεις τελείες και κάντε κλικ στο “Δεν μου αρέσει” ή στο “Αφαίρεση αντίδρασης”.

Αυτό είναι όλο! Ελπίζουμε να βοηθήσαμεe.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.081 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).