Microsoft Edge προσθήκη web capture

Η Microsoft ανακοίνωσε επίσημα μια δυνατότητα web capture για το πρόγραμμα περιήγησης και όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να το δοκιμάσουν στις τελευταίες εκδόσεις Dev και Canary.

Όπως υποδηλώνει το όνομα της νέας δυνατότητας, το εργαλείο καταγραφής επιτρέπει στους χρήστες να τραβήξουν ένα οθόνης ενός ιστότοπου.

“Σχεδιάσαμε τη νέα δυνατότητα στιγμιότυπου οθόνης, web capture, και είμαστε ενθουσιασμένοι που παρουσιάζουμε τις βασικές λειτουργίες στις εκδόσεις των Dev και Canary. Στο εγγύς μέλλον, μπορείτε θα δείτε περισσότερες λειτουργίες να προστίθενται στο web capture, όπως την προσθήκη ή επισημάνσεων, τη πλήρων ιστοσελίδων και την κύλιση κατά τη σήμανση” αναφέρει η εταιρεία.

Μπορείτε να ξεκινήσετε το νέο εργαλείο καταγραφής από το μενού του προγράμματος περιήγησης, αλλά και με την συντόμευση Ctrl+Shift+S από το πληκτρολόγιό σας.

Μόλις ξεκινήσει η εφαρμογή, μπορείτε να επιλέξετε να αντιγράψετε ένα συγκεκριμένο στιγμιότυπο οθόνης και να το δουν πριν σας δοθούν περισσότερες επιλογές, όπως η αποθήκευση ή η κοινή χρήση της .

Το νέο εργαλείο καταγραφής ιστού θα είναι διαθέσιμο σε όλες τις εκδόσεις του Microsoft Edge, όχι μόνο στα Windows αλλά και στο macOS. Προς το παρόν δεν γνωρίζουμε πότε θα κυκλοφορήσει στην σταθερή του Edge.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).