Thunderbird 78.3.2 κυκλοφόρησε με βελτιώσεις

Η Mozilla και η ανάπτυξης του email client Thunderbird κυκλοφόρησε την έκδοση 78.3.2 στο σταθερό σήμερα το πρωί. Οι υπάρχουσες εγκαταστάσεις του Thunderbird θα αναβαθμιστούν αυτόματα στη νέα έκδοση, υπό την προϋπόθεση ότι δεν έχει απενεργοποιηθεί η λειτουργία αυτόματης ενημέρωσης και έχετε εγκαταστημένη την έκδοση 78.x.

Οι προγραμματιστές της εφαρμογής αναφέρουν μια μόνο αλλαγή και πολλές διορθώσεις στις σημειώσεις της νέας έκδοσης.

Ο Thunderbird δεν θα εγκαθιστά πλέον αυτόματα ενημερώσεις όταν ανοίξετε την καρτέλα Προτιμήσεις

Δεν είναι σημαντική αλλαγή, αλλά ο Thunderbird θα αναβάλει την εγκατάσταση ενημερώσεων για όσο διάστημα αφήσει ο χρήστης την καρτέλα προτιμήσεις ανοιχτή. Αυτό συμβαίνει για να δοθεί περισσότερος χρόνος όταν κάποιος θέλει να χρησιμοποιήσει την καρτέλα προτιμήσεις.

Οι σημειώσεις της νέας έκδοσης απαριθμούν συνολικά έξι επιδιορθώσεις, μερικές από τις οποίες αφορούν το λειτουργικό σύστημα των . Η νέα έκδοση του Thunderbird βελτιώνει το dark mode, την υψηλή αντίθεση και την διαλειτουργικότητα με τα θέματα των Windows Οι προγραμματιστές φαίνεται να επιδιόρθωσαν και ένα ζήτημα των Windows που έκανε το πρόγραμμα εγκατάστασης να είναι δυσανάγνωστο αν το λειτουργικό σύστημα ήταν σε λειτουργία υψηλής αντίθεσης.

Η ενσωματωμένη δυνατότητα OpenPGP βελτιώθηκε. Η νέα έκδοση φέρνει υποστήριξη για κρυπτογράφηση με δευτερεύοντα κλειδιά και διορθώνει ένα πρόβλημα της εμφάνισης που επηρέασε τα κρυπτογραφημένα μηνύματα με διεθνείς χαρακτήρες.

Η λειτουργικότητα αναζήτησης στα βιβλία διευθύνσεων επιδιορθώθηκε επίσης, καθώς η αναζήτηση στις λίστες των διευθύνσεων δεν απέδιδε αποτελέσματα στην προηγούμενη έκδοση του προγράμματος.

Τέλος έγινε επαναφορά της διαγραφής των παραληπτών. Τώρα είναι και πάλι δυνατό να κάνετε σε οποιονδήποτε παραλήπτη που αναφέρεται στα πεδία TO, CC ή BCC για να τον αφαιρέσετε αμέσως.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).