Windows 10 τι κάνει η νέα λειτουργία OOBE

Η Microsoft άρχισε να δοκιμάζει τη νέα OOBE για τα 10, καθιστώντας ουσιαστικά όλη τη ρύθμισης του λειτουργικού συστήματος πολύ πιο απλή.

Η λειτουργία OOBE είναι μια νέα οθόνη που επιτρέπει στους χρήστες να επιλέξουν πώς θέλουν να χρησιμοποιήσουν τις τους. Έτσι θα μπορείτε να επιλέξετε από μια σειρά προκαθορισμένων προφίλ, όπως gaming, ψυχαγωγία και επιχειρήσεις, και με βάση την επιλογή σας, τα Windows 10 θα προτείνουν διαφορετικές για μια διαμόρφωση που είναι προσαρμοσμένη για κάθε επιλογή.

Η νέα δυνατότητα κυκλοφόρησε με το Insider build 20231 των Windows 10, αλλά προς το παρόν, ανεξάρτητα από την επιλογή προφίλ στην οθόνη OOBE, προσφέρονται οι ίδιες επιλογές.
Αυτό συμβαίνει επειδή η νέα προσέγγιση είναι ακόμη σε ανάπτυξη, αλλά κάποια στιγμή στο μέλλον η Microsoft θα προσθέσει και τις διαφορετικές ρυθμίσεις στα προφίλ που αναφέραμε παραπάνω.

“Είναι η αρχική εργασία για αυτήν τη δυνατότητα και οι Insiders ενδέχεται να παρατηρήσουν τις διαφορετικές επιλογές που παρουσιάζονται στο OOBE. Ωστόσο αυτή τη στιγμή δεν θα παρατηρήσουν διαφορές στην διαμόρφωση μετά την έξοδο τους από το OOBE. Ανυπομονούμε να μοιραστούμε μελλοντικές βελτιώσεις σε αυτόν τον χώρο”, αναφέρει η Microsoft.

Δεδομένου ότι η συγκεκριμένη λειτουργία είναι ακόμα σε πολύ πρώιμο στάδιο, η Microsoft θέλει να την κυκλοφορήσει σταδιακά στους Insiders, οπότε θα χρειαστεί λίγος χρόνος για τη δοκιμάσουν όλοι.

“Αυτή η λειτουργία κυκλοφορεί αρχικά σε ένα υποσύνολο των Insiders που είναι εγγεγραμμένοι στο Dev Channel, για να μας βοηθήσει να εντοπίσουμε γρήγορα ζητήματα που ενδέχεται να επηρεάσουν την απόδοση και την αξιοπιστία. Να είστε βέβαιοι ότι θα κυκλοφορήσει σταδιακά σε όλους στο Dev Channel. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Θα δείτε αυτήν τη δυνατότητα αν επιλέξετε να επαναφέρετε τον υπολογιστή σας και όταν κάνετε καθαρή εγκατάσταση των Windows”, λέει η εταιρεία.

Όσο για το πότε θα δούμε τη νέα λειτουργία OOBE στις “σταθερές” εκδόσεις των Windows 10, μάλλον είναι πολύ νωρίς να το συζητήσουμε.

Κατεβάστε το DEV ISO

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.082 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).