Η νέα δυνατότητα του Microsoft Edge προωθεί τη διάσκεψη βίντεο του Skype

Η Microsoft κυκλοφορεί μια νέα δυνατότητα στο Microsoft Edge που ενσωματώνει τη δυνατότητα συνδιάσκεψης του Skype's Meet now στη νέα καρτέλα, γνωστή και ως NTP.

Με αυτήν τη νέα δυνατότητα, η Microsoft στοχεύει να βοηθήσει τους καταναλωτές να βασίζονται σε βιντεοδιάσκεψη για να έρθουν σε επαφή με συναδέλφους, φίλους και συγγενείς χωρίς να δημιουργήσουν λογαριασμό στην Skype ή την Microsoft.

Τον περασμένο μήνα, η Microsoft πρόσθεσε τη δυνατότητα Skype Meet στις εκδόσεις προεπισκόπησης των Windows 10 και η ίδια δυνατότητα κυκλοφορεί τώρα και στον Microsoft Edge.

Η Microsoft θα προσθέσει ένα μικρό κουμπί τηλεδιάσκεψης στη νέα καρτέλα του Edge όταν η λειτουργία προστεθεί στη συσκευή σας, όπως φαίνεται παρακάτω:

Όταν κάνετε κλικ στο κουμπί Meet Now, το Edge θα ανοίξει το Skype Web και θα ξεκινήσει την οθόνη ρύθμισης Meet Now. Αυτό θα σας επιτρέψει να δημιουργήσετε μια σύσκεψη απόπου και άλλοι θα μπορούν να συμμετάσχουν χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο της πρόσκλησης που θα τους στείλετε.

Μόλις δημιουργηθεί, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε γραπτά μηνύματα, φωνητικά αλλά και βίντεο για να επικοινωνήσετε με τους συμμετέχοντες.

Άλλες του Microsoft Edge

Σήμερα, η Microsoft ανακοίνωσε επίσης μια νέα λειτουργία που ονομάζεται «Σύγκριση τιμών» για το Microsoft Edge που θα σας βοηθήσει να βρείτε την καλύτερη των προϊόντων που σας ενδιαφέρουν αυτό το στο δια.

Αυτή η νέα δυνατότητα θα σας βοηθήσει να συγκρίνετε εύκολα την τιμή ενός προϊόντος που θέλετε σε σχέση με άλλους πωλητές με ένα μόνο κλικ και έχει σχεδιαστεί για να σας βοηθήσει να βρείτε την καλύτερη τιμή  στο διαδίκτυο.

Για να ξεκινήσετε, πρέπει να προσθέσετε ένα προϊόν σε μια συλλογή και να κάνετε κλικ στην επιλογή “compare price to other retailers” για να συγκρίνετε την τιμή ενός προϊόντος με άλλους πωλητές.

Επιπλέον, η Microsoft κυκλοφορεί τη δυνατότητα “Web Capture” που θα σας βοηθήσει να τραβήξετε ένα στιγμιότυπο από κάποιο άρθρο για κοινή χρήση σε μια παρουσίαση του PowerPoint μαζί με σχολιασμό.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by Anastasis Vasileiadis

Οι μεταφράσεις είναι σαν τις γυναίκες. Όταν είναι ωραίες δεν είναι πιστές και όταν είναι πιστές δεν είναι ωραίες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).