Paladyne E1000MP σας ενοχλούν τα drones;

Σας ενοχλούν τα ; Είστε επαγγελματίες , εργάζεστε στο αεροδρόμιο, και τα δεν είναι ευπρόσδεκτο θέαμα; Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αναπτύχθηκε το όπλο μπλοκαρίσματος drone Paladyne E1000MP. Το συγκεκριμένο είναι ένα από τα πιο αποτελεσματικά στην αγορά.

Κατασκευασμένο από τη βρετανική εταιρεία Drone Defense, το E1000MP λειτουργεί στέλνοντας ένα ηλεκτρομαγνητικό σήμα στην ίδια συχνότητα που χρησιμοποιεί το drone στόχος για τις επικοινωνίες ελέγχου, προσανατολισμό μέσω GPS και την μετάδοση .

Αυτό αναγκάζει το drone να χάσει την επικοινωνία με τον χειριστή του, με αποτέλεσμα να προσγειωθεί αυτόματα ή να επιστρέψει στο σημείο απογείωσης.

Το όπλο έχει λειτουργικό εύρος 1 km (0,6 μίλια) και μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε με κατευθυντική είτε με πανκατευθυντική κεραία. Η πρώτη εστιάζει το σήμα του μπλοκαρίσματος σε ένα συγκεκριμένο drone, ενώ το δεύτερο μεταδίδει το σήμα σε μια ευρύτερη περιοχή που χρειάζεται προστασία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, είναι δυνατό για τους χρήστες να αποκτήσουν τον έλεγχο των συχνοτήτων που χρησιμοποιούνται από το αεροσκάφος. Αυτό σημαίνει ότι θα μπορούσαν να ενεργοποιήσουν χειροκίνητα τη λειτουργία επιστροφής στο σπίτι, κάτι που τους επιτρέπει να εντοπίσουν τον χειριστή του drone παρακολουθώντας πού προσγειώνεται.

Το Paladyne E1000MP είναι IP56 αδιάβροχο, λειτουργεί για δύο ώρες με τέσσερις ώρες της του και λειτουργεί σε θερμοκρασίες περιβάλλοντος από -20ºC έως 60 °C. Μπορεί μάλιστα να προστεθεί και σε ένα κανονικό όπλο μάχης, όπως βλέπετε παραπάνω.

Έχει βάρος 3,5 kg, το οποίο συμπεριλαμβάνει τόσο το ίδιο το όπλο όσο αλλά και το συνοδευτικό κουτί ελέγχου του. Αν και αυτό το έβαλε πράγματι στο ελαφρύ άκρο του φάσματος, το DroneGun MkIII του DroneShield έρχεται στην πραγματικότητα πολύ ελαφρύτερα, στα 1,95 kg (4,3 lb).

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).