Windows 10 October 2020 Update με διορθώσεις σφαλμάτων

Η Microsoft μόλις κυκλοφόρησε μια νέα έκδοση προεπισκόπησης των Windows 10 για τους Insiders που είναι εγγεγραμμένοι στα κανάλια Beta και Release Preview.

Τα Windows 10 είναι πια στο build 19042.572 και αυτό γίνεται με μια απλή (KB4579311). Προφανώς η ενημέρωση έρχεται μόνο με βελτιώσεις απόδοσης και επιδιορθώσεις σφαλμάτων χωρίς καθόλου νέες δυνατότητες.

Η ενημέρωση κυκλοφόρησε μέσω του Patch , έτσι περιέχει και επιδιορθώσεις ασφαλείας. Η Microsoft αναφέρει ότι κατάφερε να επιδιορθώσει ένα bug που επέτρεπε την αλλαγή προνομίων στο στοιχείο win32k. Ταυτόχρονα διόρθωσε και ένα σφάλμα που επηρεάζει τον τρόπο δημιουργίας των null ports στη διεπαφή χρήστη.

Επιπλέον, αυτή η έκδοση συμπεριλαμβάνει “ενημερώσεις ασφαλείας για τα Windows App Platform και Frameworks, Microsoft Graphics Component, Windows Media, Windows Fundamentals, Windows Authentication, Windows και Windows Kernel”, όπως αναφέρει η Microsoft.

Όμως υπάρχουν βελτιώσεις και για την υπηρεσία πολιτικής ς:

“Διορθώσαμε ένα πρόβλημα με την υπηρεσία πολιτικής ομάδας που ενδέχεται να διαγράφει κρίσιμα αρχεία με αλφαβητική σειρά από το %systemroot%\systm32. Αυτό το ζήτημα παρουσιάζεται όταν έχει διαμορφωθεί μια πολιτική για τη διαγραφή προσωρινών αποθηκευμένων προφίλ. Αυτές οι διαγραφές αρχείων ενδέχεται να προκαλέσουν σφάλμα διακοπής “0x5A (CRITICAL_SERVICE_FAILED)” και αποτυχίες εκκίνησης”, αναφέρει το .

Το Windows 10 October , η οποία ονομαζόταν έκδοση 20H2, έχει ήδη φτάσει στο τελικό στάδιο ανάπτυξης και η Microsoft έχει αποστείλει την τελική έκδοση στους χρήστες του προγράμματος Windows Insider.

Όσον αφορά τη διάθεση της ενημερωμένης έκδοσης σε όλους είναι πιθανό να ξεκινήσει την κυκλοφορία αργότερα αυτό το μήνα αλλά θα συμβεί σταδιακά, καθώς πρόκειται για ένα service pack με μικρές βελτιώσεις.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).