Windows 10 alert αν ένα πρόγραμμα τρέχει κατά την εκκίνηση

Η Microsoft πρόσθεσε μια νέα δυνατότητα στην τελευταία έκδοση ς που προειδοποιεί τον χρήστη όταν μια νέα εφαρμογή ρυθμίζεται να τρέχει κατά την εκκίνηση των .

Με άλλα λόγια, αν εγκαταστήσετε μια εφαρμογή που τρέχει κατά την εκκίνηση του λειτουργικού συστήματος, θα δείτε μια ειδοποίηση που θα σας ενημερώνει για το τι συνέβη. Ένα κλικ στην ειδοποίηση θα σας δίνει την επιλογή να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις.

“Το [Όνομα εφαρμογής] έχει πλέον ρυθμιστεί ώστε να τρέχει όταν συνδέεστε. Για να το αλλάξετε αργότερα, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις, Εφαρμογές, Εκκίνηση”, αναφέρει η ειδοποίηση.

Ο προγραμματιστής της Microsoft Jen Gentleman αναφέρει ότι η λειτουργία είναι ακόμα σ επολύ πρώιμο στάδιο και θα βελτιωθεί περαιτέρω στις επόμενες ενημερώσεις. Έτσι προς το παρόν, έχει ορισμένους περιορισμούς, όπως στον τρόπο με τον οποίο εντοπίζει ποιες εγγράφονται να τρέχουν κατά την εκκίνηση.

“Προς το παρόν, αφορά συγκεκριμένες εφαρμογές που υπάρχουν στις Ρυθμίσεις> Εφαρμογές> Εφαρμογές εκκίνησης. Προς το παρόν δεν καλύπτει τα RunOnce, ή το SchedchedTask “, αναφέρει ο προγραμματιστής της Microsoft.

“Κυκλοφορεί στις εκδόσεις Dev. Ελπίζω να σας αρέσει. Κάνοντας κλικ στην ειδοποίηση θα μπορείτε αν θέλετε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις.”

Προς το παρόν, η νέα δυνατότητα είναι διαθέσιμη μόνο για τους Insiders και δεν γνωρίζουμε πότε θα κυκλοφορήσει για όλους.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.082 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).