Windows 10 KB4579311 & KB4577671 προκαλούν προβλήματα

Μετά τη λήψη των ενημερώσεων KB4579311 και KB4577671 στα Windows 10, πολλοί χρήστες διαπίστωσαν ότι προκαλούν πάρα πολλά προβλήματα.

Στο Patch Tuesday της 13ης Οκτωβρίου η Microsoft κυκλοφόρησε αθροιστικές ενημερώσεις για τις εκδόσεις 2004, 1909, 1903 και άλλες υποστηριζόμενες εκδόσεις.mimikatz Παίζοντας με την ασφάλεια των Windows!

Όπως συνέβη και με τις ενημερώσεις του Σεπτέμβρη, δεν χρειάστηκε πολύς χρόνος από τους χρήστες να αρχίσουν να αναφέρουν προβλήματα εγκατάστασης, σφάλματα στο σύστημα και άλλα γενικά σφάλματα.

Οι χρήστες στο forum της Microsoft, στο Reddit, και το Feedback Hub αναφέρουν πολλά προβλήματα μετά την εγκατάσταση των Windows 10 KB4579311 και Windows 10 KB4577671.

Δεν είναι δυνατή η εγκατάσταση των Windows 10 KB4579311 για πολλούς χρήστες με τα παρακάτω μηνύματα σφαλμάτων:

0x8007000d
ox800f0988
0x800f0831
0x80073701
0x80070002
0x800f081f

Η ενημέρωση KB4577671 για την έκδοση 1909 και την έκδοση 1903 παρουσιάζει επίσης τα προαναφερθέντα σφάλματα.

Πρόκειται για τους πιο συνηθισμένους κωδικούς που αναφέρονται από τους χρήστες. Συνήθως σχετίζονται με που λείπουν στο Windows Update, WinSXS και άλλα που είναι υπεύθυνα για την επεξεργασία των ενημερώσεων στα Windows 10.

Δυστυχώς, το παλιό κόλπο της μη ς λήψης της ενημέρωσης από το Microsoft Update Catalog δεν λειτουργεί πλέον.

Φυσικά είναι δυνατό να επιδιορθώσετε αυτά τα ζητήματα με μια επιτόπια αναβάθμιση μέσω του Media Creation Tool της Microsoft, αλλά αυτή η επιλογή δεν είναι διαθέσιμη προς το παρόν.

Δυστυχώς, θα πρέπει να περιμένετε έως την τρίτη ή τέταρτη εβδομάδα του Οκτώβρη για να εγκαταστήσετε τις ενημερώσεις του Οκτωβρίου χρησιμοποιώντας το Media Creation Tool γιατί ενημερώνεται κάθε τρίτη και τέταρτη εβδομάδα του μήνα με τις νέες αθροιστικές ενημερώσεις.

Προς το παρόν, μπορείτε να σταματήσετε προσωρινά τις ενημερώσεις έως ότου η Microsoft κυκλοφορήσει το νέο Media Creation Tool ή να διορθώσει τα σφάλματα.

Δυστυχώς, και η ενημέρωση KB4579311 δεν πάει πίσω. Σύμφωνα με τις αναφορές ορισμένων χρηστών φαίνεται να εμφανίζει μπλε ή μαύρες οθόνες.

Τα σφάλματα του συστήματος, το  Blue of Death και τα προβλήματα ήχου είναι κοινά για ορισμένους χρήστες μετά την ενημέρωση με το νέο Patch Tuesday. Ακολουθεί μια λίστα με θέματα που ανέφεραν οι χρήστες:

Μεγάλος χρόνος λήψης και εγκατάστασης.
Αποτυχία εγκατάστασης της ενημέρωσης.
Το σύστημα σταματάει.
Προβλήματα στην Εξερεύνηση αρχείων, την εκτύπωση, θέματα ήχου.

Σε περίπτωση που αντιμετωπίζετε προβλήματα αφαιρέστε την ενημέρωση όπως φαίνεται στην παρακάτω εικόνα, και κάντε υπομονή μέχρι να κυκλοφορήσει η Microsoft κάποια επιδιόρθωση.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.082 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

One Comment

Leave a Reply
  1. Έναρξη → Ρυθμίσεις → Ενημέρωση και ασφάλεια → Αντιμετώπιση προβλημάτων→ Windows Update → Εκτέλεση του προγράμματος αντιμετώπισης προβλημάτων.
    Επειδή μου εμφάνισε κι εμένα αυτό το μήνυμα για τις αναβαθμίσεις που αφορούν διορθώσεις ασφάλειας netframework, τις κατέβασα χειροκίνητα από το Microsoft Updates Catalogue https://www.catalog.update.microsoft.com/home.aspx και μετά την πρώτη επανεκκίνηση εμφάνισε στον έλεγχο ενημερώσεων σφάλμα εγκατάστασης, στην δεύτερη επανεκκίνηση και την ολοκλήρωση ελέγχου διαθέσιμων ενημερώσεων, φάνηκαν εγκατεστημένες χωρίς αναφορά σφάλματος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).